Lösningar för en bättre skolmiljö

Eftersom barn lär sig på olika sätt och i olika takt, gäller det att ge varje elev de bästa förutsättningarna för inlärning. Vi har lång erfarenhet av goda lärmiljöer och delar gärna med oss av våra tips – som här nedan. 
Telefon
Vi svarar direkt på
035-180 500
Chatt
Använd chattrutan
nere till höger
Mejl
Fråga oss på
info@ajprodukter.se
FAQ
Här får du svar på
vanliga frågor

Rörelse ger bättre fokus i klassrummet

Rörelse och inlärning hör ihop. Det betyder att inlärnings- och koncentrationsförmågan främjas när eleverna kan byta arbetsställning och få utlopp för sin energi. Fler fördelar med aktiva skolmöbler hittar du i vår artikel.

Läs mer

Tips på hur du inreder ett aktivt klassrum

Är det läge att uppgradera inredningen i klassrummen för att ge eleverna ännu bättre förutsättningar? Vi har lång erfarenhet av goda lärmiljöer och delar gärna med oss av våra kunskaper. Missa inte de tipsen!

Läs mer

Pulsprojektet satte fokus på Vammarskolan  

Först visade de att daglig pulshöjande aktivitet kan öka elevernas inlärningsförmåga. Därefter tog de metodiken in i lektionssalarna. Hur har det gått? Läs mer om skolprojekten på Vammarskolan som vi fått äran att bidra till.

Läs mer

Skolstolen Yngve – när barnen själva får välja

Vår egendesignade skolstol Yngve är framtagen med hjälp av de verkliga experterna: skolbarnen själva. Därför är den både bekväm och flexibel, vilket gör det lätt att byta ställning när man får spring i benen. Upptäck fler fördelar med Yngve.

Läs mer

Vill du veta hur vi förbättrar arbetsmiljön även
på andra typer av arbetsplatser? Läs mer!

Kontor

Läs mer om hur du får en bra kontorsmiljö.

Läs mer

Lager / industri

Så får du en bättre 
lager- och verkstadsmiljö.

Läs mer

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.