Dags för en bättre arbetsmiljö? Vi hjälper dig!

Med vårt sortiment och vår kunskap om hur arbetsplatser fungerar, kan vi hjälpa dig att få en bättre arbetsmiljö. Vår lösning kan vara allt från en viss produkt till ett inredningsförlag för hela eller delar av din arbetsplats. Oavsett behov är vår personliga service alltid tillgänglig – på det sätt du önskar. 
Telefon
Vi svarar direkt på
035-180 500
Chatt
Använd chattrutan
nere till höger
Mejl
Fråga oss på
info@ajprodukter.se
FAQ
Här får du svar på
vanliga frågor

Kontakta oss direkt – eller välj det område du vill läsa mer om: 

Har du sett vår senaste reklamfilm?

Göra om på jobbet? Låt oss hjälpa dig!

Behöver du en ny arbetsplats på kontoret? Ska lärmiljön i klassrummen förbättras? Eller vill du höja kapaciteten på lagret? Genom vår inredningshjälp får du tillgång till ett dedikerat team av experter som stöttar dig från planering till inflyttning – oavsett om det gäller hela eller delar av din arbetsplats. Dessutom bidrar våra experter på fast inredning med alla typer av handlingar i byggprocessen.
Läs mer! 

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.