Så får du ordning runt din arbetsbänk

Så får du ordning runt din arbetsbänk

Har du tillgång till en stabil arbetsbänk som både är anpassad efter dig och din yrkesroll? Gott, då är hälften av förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb uppfyllda. Den andra hälften handlar om arbetsmiljön i övrigt. Är den organiserad så att du har allt du behöver nära till hands? Här följer några tips på hur du håller ordning på dina prylar så att du kan jobba effektivt – till 100 procent.

Vägghängda verktygstavlor

En verktygstavla på väggen ovanför arbetsbänken är perfekt om du vill ha överblick och alltid ha dina mest använda verktyg nära till hands. Tavlorna finns i flera storlekar och kan monteras både horisontellt och vertikalt, allt utifrån lokalens förutsättningar. För att få en lösning som passar dina behov, kan du komplettera med olika krokar och hållare — och placera dem var du vill på tavlans perforerade yta.

Se alla vägghängda verktygstavlor

Mekanikervagn RENEW
4 495:-

Mobila verktygstavlor

Händer det att du utför jobb på andra ställen än vid arbetsbänken ibland? Då är det praktiskt med en stabil verktygstavla på hjul som lätt kan rullas med vart du än ska. Eftersom tavlan finns i flera bredder och har paneler på båda sidorna erbjuder den därtill gott om förvaringsutrymme. Samtidigt är tavlan platsbesparande eftersom den kan skjutas tätt intill närmaste vägg när den inte används.

Se alla mobila verktygstavlor

Rejäla förvaringsskåp

Vill du kunna stänga och låsa om dina saker? Klassiska plåtskåp erbjuder effektiv och säker förvaring för handverktyg, redskap, hörselkåpor, sladdar och annat som är bra att ha nära till hands vid olika arbeten. Finns med olika mått. Leta gärna efter pulverlackerade skåp med stryktåligt ytskikt som passar i de flesta miljöer. Vid behov kan du komplettera inredningen med extra hyllplan och andra tillbehör.

Visa förvaringsskåp

Välutrustade maskinskåp

Har du gott om små tillbehör eller reservdelar som bör sorteras var för sig? Då kan ett verktygs- eller maskinskåp vara lösningen. De här skåpen är ofta redan i grundutförandet flexibelt inredda med lådor eller plastbackar för effektiv förvaring av verktyg och smådelar. Därtill har de en robust konstruktion och lämpar sig följaktligen mycket väl i verkstäder och andra miljöer med höga krav på stryktålighet.

Visa maskinskåp

Hyllor som maxar förvaringen

Behöver du riktigt mycket förvaring runt arbetsplatsen? Då är ett flexibelt och tåligt hyllsystem en bra lösning. Vi erbjuder flera stabila hyllsystem som enkelt kan byggas ut och anpassas efter behov, oavsett om du behöver öppen, dold eller blandad förvaring. Sektionerna finns i olika höjder, bredder och djup – och kan även komplettera med fler hyllplan – allt för att kunna utnyttja utrymmet till max.

Vilket hyllsystem är rätt för dig? Läs våra tips! 

Visa alla hyllor

Läs mer om våra arbetsbänkar!

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.