• Snabba leveranser
 • 14 dagars öppet köp
 • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

5 tips på kreativa lösningar att ha ordning på din arbetsplats

5 tips på kreativa lösningar att ha ordning på din arbetsplats
Artikel

Nästan alla har vi den där kollegan som har högar med papper, fyra halvt urdruckna kaffekoppar, i bästa fall utan mögel, ett halvätet äpple och oräkneliga intorkade kaffekoppsringar på sitt skrivbord. Vi har tipsen till den kollegan för att skapa ordning och reda på skrivbordet! Även du som redan har ordning kan hitta bra tips! Eller är du kanske ”den där” kollegan?! Eller något mitt emellan. AJ Produkter har något för alla!

 

Ett vedertaget uttryck är ”rörigt skrivbord – rörig hjärna. Tomt skrivbord – tomt huvud.” men det stämmer föga. Att ha en viss oordning kan skapa kreativitet, men för det mesta tar det energi och tid från dig som person. Och från dina kollegor. Det är bättre att ha ordning och reda på skrivbordet, ett rörigt skrivbord stör koncentrationsförmågan.


Det är inte bara röran som ställer till det. Det damm och de bakterier som samlas i oredan på ett överbelamrat, stökigt skrivbord flyger omkring på kontoret. Omkringflygande baciller sprider sjukdomar som kan leda till sjukfrånvaro. Och det vill ingen ha.


Oreda vs. reda
Fundera en stund på vad ett rörigt kontor förmedlar till kunder och samarbetspartners. Det första intrycket du får av en person är ofta det som stannar! Två mycket tänkbara scenarion är att antingen tycker de att du har för mycket att göra och inte hinner med det du ska, eller är du helt enkelt en slarvig person. Ett städat skrivbord ger ett proffsigt och ordningsamt intryck! 


Ge ditt skrivbord ett lyft
Ett enkelt sätt att organisera ditt skrivbord på är med en förstärkt bordsskärm med funktionslist. Den har många smarta tillbehör som hjälper dig att få en ren och snygg arbetsplats. Med en monitorarm som du hänger din datorskärm på skapar du mer arbetsyta på ditt skrivbord. Samtidigt får du en ergonomisk arbetsställning, eftersom skärmen kommer i rätt höjd för ögon, rygg och nacke. Bordsskärmen ger också avskildhet och ljuddämpning.


Sortera mera
På funktionslisten kan du även hänga flersorteringsfack för utskrifter, tidningar och andra dokument som är bra att ha nära till hands. Det frigör plats på din bordsyta och ger ett rent, städat intryck.
Om du inte är i behov av pappersfack, hakar du bara av de två översta hyllorna, ställer en snygg blomma och en pennkopp på nedersta hyllan. Då har du skapat en inbjudande miljö vid ditt skrivbord.


Under bordet
En skrivbordshurts med lådinsatser för pennor, gem och andra småsaker är ett enkelt sätt att hålla ordning på och du slipper lägga tid på att leta efter saker. I hurtsen kan du även gömma undan din väska. En arkivbox att samla papper i som ska återvinnas ger ett snyggt och städat intryck och gör det enkelt att bära iväg pappret till återvinningsstationen.


Om du får sladd
Sladdar som hänger löst under skrivbordet är ingen trevlig syn, det är lätt att fastna i dem och de samlar damm. Genom att gömma sladdarna i en sladdslukare får du ordning på ormboet som oftast blir av alla sladdar. Du kan också gömma kablar och grenuttag i en snygg kabelbox.


Märk ord
Snygga etiketter att märka upp din arbetsplats med gör du med en märkmaskin, det skapar tydlighet och var sak på sin plats. Om du märker upp sladdar i kabelboxen hittar du snabbt vilken sladd det är du ska dra ut om du vill ta laddaren till din laptop med dig. Att märka upp brevkorgens fack efter prioriteringsordning ger ordning och reda samtidigt som det ger en bra överblick på ditt arbete.

Relaterade produkter
Monitorarm till bordsskärm ZIP, silver
Monitorarm till bordsskärm ZIP, silver
Art. nr: 12992
 • Ergonomisk
 • Till förstärkt bordsskärm
 • Platsbesparande
Flersorteringsfack till bordsskärm ZIP, silver
Flersorteringsfack till bordsskärm ZIP, silver
Art. nr: 12993
 • Praktisk förvaring
 • Passar förstärkt bordsskärm
 • Platsbesparande
Bordsskärm ZIP CALM med funktionslist, B 1600 x H 650 mm, grön, svart blixtlås
Bordsskärm ZIP CALM med funktionslist, B 1600 x H 650 mm, grön, svart blixtlås
Art. nr: 129644
 • Frigör arbetsyta!
 • Ljudabsorberande fyllning
 • Klarar upp till 25 kg