Rymliga och moderna fästmanssoffor

För att lägga en snygg och trendig finishing touch på ett väntrum, en lobby eller loungeavdelning är fästmanssoffan ett utmärkt alternativ. Dessa tvåmanssoffor erbjuder en väldigt hög sittkomfort, utöver de läckra designerna. AJ Produkters tvåsittssoffor i sittserien Edge är riktigt snygga sittmöbler, som finns i flera olika färgutföranden. Tack vare formen med raka linjer kan du enkelt placera flera fästmanssoffor intill varandra i ett uppehållsrum eller en större vänthall. En snygg och avkopplande möbel, utan att göra avkall på designen.

Spännande sittmöbel

Genom fästmanssoffans speciella utformning, med mycket hög sittkomfort, blir det enkelt att föra avslappnade samtal. Soffmöbeln har en svängd sits med två ryggstöd på vardera änden, snett motstående varandra. Våra kontorssoffor finns i läckra färger som till exempel orange, hallonröd och aquablå. Du kan enkelt välja det alternativ som antingen synkar med resten av möblerna eller bryter av med en snygg kontrastfärg. Köp även till ett par pallar, sittpuffar eller stolar ur vårt sortiment som kompletterar sittgruppen.

Z-formad ryggstödssoffa

AJ Produkters fästmanssoffa med Z-format ryggstöd är en riktig designpärla. En utsökt soffa som komplement till redan existerande sittgrupper: eller att placera ensam mitt i rummet och skapa en inbjudande sittplats. Våra fästmanssoffor med Z-format ryggstöd har mycket hög sittkomfort och är samtidigt platsbesparande. Sittmöbeln är klädd i polyestertyg som tål maskintvätt 60 grader. För att skapa en enhetlig sittgrupp, köp till en mer traditionell flersittsoffa ur Edge-serien. Våra tresittssoffor erbjuder samma bekvämlighet som fästmanssofforna, med raka designlinjer och modernt formspråk. Tillsammans skapar de superba sittytor för alla områden.