Snygga och funktionella sittpallar

En pall av dagens design är inte enbart en liten undanskuffad möbel, som pliktskyldigt ska passa resten av rummets möblemang. Pallar från AJ Produkter är sittmöbler i alla möjliga storlekar, där flera är modulsoffor med utrymme för flera personer. Förhöj estetiken i entrén eller fikarummet med att komplettera till en pall från våra unika serier. Våra stilrent utformade sittpallar har hög komfortkänsla och tillverkas i slitstarkt material. Här är några exempel från vårt breda sortiment.

Sköna sittpallar

Pigga upp lobbyn, loungen eller större samlingslokal med en sittpuff. Våra färgglada sittmöbler finns i både runda och fyrkantiga former. De är klädda i stryktåligt polyestertyg och stoppade med kallskum. Välj mellan flera olika färger för att matcha med resterande möblemang. Eller varför inte bryta av helt, med en färgglad sittpuff som fångar allas blickar? Välj sittpall med eller utan bokben, beroende på användningsområde.

Sittbänkar och moduler

Med serien Alex har AJ Produkter unika modulmöbler som du kan använda i alla tänkbara miljöer. Med stilren modern design, många utföranden och färger kan du skapa det ultimata väntrummet eller en plats för samling och avkoppling. Avlånga, ellipsformade eller kortare sittbänkar: investera i de formationer som passar din smak och dina behov.

Ellips- och halvmåneformade sittmöbler

Med en aning mer abstrakt form på sittmöblerna skapar du ett stilrent väntrum, klassrum eller entréområde med modernt snitt. Det halvmåneformade soffmöblerna passar snyggt med ett litet soffbord ur vårt sortiment. Placera bordet i mitten, så flera kollegor kan samlas runt det för en eftermiddagsfika. Möbelstommen är av massivt trä med avtagbarklädsel, vilken förenklar tvätt och rengöring. Har du några tankar eller frågor, så hör gärna av dig till någon av våra säljare som hjälper dig att välja rätt sittpallar!

Missa inte dessa kategorier

TamburmajorerLoungebordReceptionsdiskar