Entrémattor på metervara eller fasta storlekar

Barn med olika aktivitetsprylar

Allt för att öka aktiviteten i klassrummet.

Handla här

Entrémattor för inom- och utomhusmiljöer

Entréer, lobbys och foajéer mår bra av entrémattor, som samlar upp både smuts och grus direkt vid ingången. AJ Produkter har slitstarka golvmattor i flera utföranden, som är både praktiska och tillverkade i stilren design. Välj en matta i fast storlek eller köp på metervara och bestäm själv utformning efter entrén på din arbetsplats. För att hålla extra hög renhetsnivå: investera gärna i skoborstar, skohyllor och bänkstativ att placera intill mattan på din arbetsplats. Här är några exempel på entrémattorna i vårt sortiment.

Stryktåliga gummi- och nylonmattor

Våra entrémattor för utomhusbruk är mycket slitstarka och perfekta för användning vid hårt trafikerade ingångar. Mattorna i naturgummi för utomhusbruk har dräneringshål och halksäker yta, så den passar lika bra på alla sorters underlag. Gummimattan förhindrar att smuts dras in i byggnaden och den går snabbt att spola av vid rengöring. Våra anti-glidmattor med ribbad nylonöversida och vinylundersida är utmärkt till kaféer, kontor, bostäder och liknande medeltrafikerade entréer. Den suger upp viss väta och skrapar effektivt bort skräp från skor, rengöring av entrémattan löser du enkelt genom dammsugning. Mattorna finns på metervara eller i fasta storlekar.

Stiliga och slitstarka galamattor

AJ Produkters röda entrémattor passar utmärkt till ingångar med hög trafik: från mässhallar, biografer, och galapremiärer till varuhus. Mattans kraftiga nylongarn absorberar effektivt både smuts och väta. Den röda färgen ger en härlig lyster och smålyxig känsla vid ingångar till alla byggnader. Undersidans kraftiga nitrilgummi förhindrar att mattan glider omkring på underlaget. Torkmattan tål både maskintvätt och torktumling för mer rejäl rengöring, men kan även dammsugas eller snabbt spolas av med vatten. Våra röda entrémattor i nylon finns i olika storlekar, välj den som passar bäst till din arbetsplats.

Missa inte dessa kategorier

TamburmajorerLoungebordReceptionsdiskar