• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Möbler för lunchrummet

Inredning för lunchrummet

Lunchmöbler

 

Lunchrummet är ett utrymme för personal att både äta sina dagliga måltider men också för tid att sitta ned och prata med sina kollegor. Det är viktigt att ge dina anställda lunchrumsmöbler så de kan ha bekväma och återhämtande pauser inför resten av dagen. På AJ Produkter erbjuder vi ett stort sortiment av möbler för lunchrum och servering; barstolar, lunchrumsgrupper, skärmväggar och serveringsvagnar m.m.
Vårt mål är att du ska hitta allt du behöver vare sig det är till det lilla kontoret, ett café, en terrass eller storkök.

Nedan hittar du lite mer om vårt breda sortiment!

 

Lunchrumsstolar

 

Våra lunchrumsstolar kan användas i en mängd olika miljöer, som skolor, restauranger och kontor. Stolarna finns i olika sitthöjder från 260 till 495 mm för att passa både barn och vuxna som äter tillsammans. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger för att matcha din arbetsplats interiör, från neutrala toner som björk, vitt och svart tillklara färger som blått, rött och grönt. De flesta av våra stolar är stapelbara vilket gör städning och förvaring enklare. För prisvärda alternativ kan du välja någon av våra plaststolar, dessa är både lätta att rengöra, är slittåliga och tål tuff användning. För att bespara ryggen onödiga lyft och för praktisk transport är en stolsvagn perfekt som komplement!

 

Lunchrumsbord

 

Vi strävar efter att erbjuda bord som är funktionella och passar dina behov, alltid till bra priser. Våra bord är mellan 460 till 810 mm i höjd, 700 och 1730 mm i bredd och från 600 till 2000 mm i längd. Vi har dessutom bord i flera olika former för att passa olika rum; runda, rektangulära och ovala. De flesta av våra bord har skiva i laminat eller faner och är därför både tåliga och väldigt lätta att hålla rena.
Beroende på bordets syfte och ändamål finns det flera alternativ för underrede och ben. Våra klassiska bord Modulus och Jamie har vanliga raka ben medan Zadie har mer trendiga spännben. De runda borden finns exempelvis med platt gjutjärnsfot, plattovalt stativ och pelarstativ med bågformat avslut.

 

Serveringsvagnar

 

Våra serveringsvagnar finns i en mängd olika modeller och storlekar och finns med 2-4 hyllplan. De är tillverkade i rostfritt stål vilket gör dem väldigt slitstarka och perfekta för tuff användning. En kompakt bordsvagn eller brickvagn underlättar i matsalen och en platåvagn är utmärkt för transport av livsmedel. Alla vagnar i vårt sortiment är lätta att rengöra vilket gör att de också passar i många miljöer, exempelvis för skolkök med höga krav på hygien.

Du kan läsa mer om vårt utbud genom att klicka på de olika kategorierna och produkternas specifikation, eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!