• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Kontorstillbehör

Upptäck våra möbelserier

Kontorstillbehör & kontorsmaterial


AJ Produkter erbjuder ett brett sortiment av kontorstillbehör. Hos oss hittar du alltifrån klassiska anslagstavlor, papperskorgar och väggklockor till lamineringsmaskiner och golvskydd. Vi har också ergonomiska kontorstillbehör och ett stort utbud av skrivbordstillbehör för en bekvämare och effektivare arbetsplats.

 

Tillbehör som organiserar och effektiviserar


När det är ordning och reda på kontoret blir arbetet effektivare. Dessutom minskar det stressen och gör det lättare att fokusera på rätt saker. AJ Produkter har kontorstillbehören som gör det lätt att organisera arbetsplatsen med enkla medel.

Anslagstavlor är perfekta för att organisera informationsmaterial. På anslagstavlan kan du samla dina komihåglappar eller dela meddelanden och information med kollegor. Ta gärna en närmare till på kategorin anslagstavlor – vi har alltifrån klassiska med korkyta till tygklädda tavlor i olika färger.
Bordsställ med paneler är utmärkta för prislistor, viktiga anteckning, kontaktuppgifter med mera. Bordsstället är lätta att bläddra i och du kan alltid ha informationen nära tillhands på skrivbordet.
Glöm inte bort kontorstillbehören som håller arbetsplatsen ren, exempelvis papperskorgar och städredskap.

 

Skrivbordstillbehör


Ett städat skrivbord är också bra för effektiviteten. Vi har ett stort utbud av skrivbordstillbehör som hjälper dig att ha koll på papper och prylar. Till exempel blankettfack, sorteringsfack, lådinsatser, brevkorgar och liknande produkter.

Vi erbjuder även CPU-hållare, kabeldiken och andra produkter som håller sladdtrasslet borta och gör arbetsplatsen mer lättstädad. Varför inte ta en närmare titt på våra märkmaskiner och etikettskrivare? De är perfekta för att märka upp mappar, hyllplan och fack.

 

Ergonomi och säkerhet


Ergonomi är mycket viktigt för en god arbetsmiljö. Bekväma stolar och höj- och sänkbara skrivbord är en bra grund. Men idag finns det också många ergonomiska tillbehör för en optimal arbetsplats. Avlastande arbetsplatsmattor är perfekt för dig som står upp och arbetar. Ett fotstöd ger extra komfort när du sitter ner. Tänk på att ha bildskärmen på en armlängd avstånd och ögonen i höjd med skärmens övre kant. En monitorarm gör det enkelt att snabbt justera skärmens position.
Säkerhet är också viktigt på arbetsplatsen. I kategorin kontorstillbehör har vi också samlat produkter som är bra att ha nära tillhands om olyckan är framme. Bland annat första hjälpen-kit – ett måste på varje arbetsplats som lämpar sig för de vanligaste första hjälpen-situationer.    


AJ Produkter – oväntat mycket kontorstillbehör för alla arbetsplatser.