Ljuddämpning & avskärmning för en bättre ljudergonomi

Ljuddämpning och avskärmning för kontor

Med ljuddämpning och avskärmning på din arbetsplats kan du på enkla sätt förbättra din arbetsmiljö, vare sig det handlar om att skapa rum i rummet, få en egen sfär eller minska ljudnivån. I vårt sortiment hittar du en mängd olika produkter - allt från golvskärmar till akustikpaneler, utställningsskärmar och väggtextiler.

Varför ska du använda ljuddämpning och avskärmning?

Oavsett om du arbetar i ett stort och öppet kontorslandskap eller ett mindre kontor med olika rum kan bra ljuddämpning och avskärmning göra en enorm skillnad för både produktivitet och välbefinnande. Här är några av fördelarna:

Ökad produktivitet och förbättrad koncentration

Med mindre bakgrundsljud kan medarbetarna fokusera bättre på sina arbetsuppgifter. Genom att reducera störande ljud blir det enklare att koncentrera sig under viktiga arbetsmoment och möten.

Minskad stress

En lugnare och tystare arbetsmiljö kan leda till mindre stress och därmed en bättre arbetsmiljö. Att kunna skärma av sin arbetsyta gör också att det blir mindre intryck.

Bättre sekretess

Avskärmningar kan ge en ökad känsla av att ha en egen sfär vilket är särskilt viktigt vid jobb med saker som inte ska delas av alla, exempelvis konfidentiella dokument eller känsliga uppgifter.

Estetiskt tilltalande

Våra ljuddämpande och avskärmande produkter kommer i en mängd olika stilar och färger, vilket kan bidra till en mer attraktiv och inbjudande arbetsplats.

Olika modeller och varianter

På AJ Produkter har vi ett stort sortiment med ljuddämpande produkter och avskärmning – och kombinationer av båda.

  • Väggabsorbenter

  • Takabsorbenter

  • Ljudabsorberande textil

  • Ljuddämpande tavlor

  • Bordsskärmar

  • Skärmväggar

  • Utställningsskärmar

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

En arbetsplats som är inredd för en optimal ljudnivå är toppen och en bra grund för ett jobb att trivas på. Funderar du på hur du skulle kunna optimera ytterligare? Läs vår blogg om tips för smart förvaring på kontoret. Med vår förvaringsserie QBUS kan du inreda hela arbetsplatsen, från entré till mötesrum, med en och samma stil. Eller varför inte läsa om hur vi, på AJ Produkter, inreder arbetsplatsen för att må bra?