Nyckelskåp

Tillgången till ett nyckelskåp kan vara både nödvändigt och behändigt vare sig du har en arbetsplats med många anställda eller vill ha en säker nyckelförvaring för en extranyckel hemma. Vi på AJ Produkter har ett brett utbud för att du ska hitta ett skåp som passar just dina behov. Nyckelskåp med kodlås, nyckelgömma med bluetooth eller ett nödnyckelskåp – vi har alternativen. Nedan hittar du en lista där du kan läsa mer om några av våra skåp!

Nödnyckelskåp

Det här nyckelskåpet är tillverkat i starkt rödlackerad stålplåt för att kunna synas så mycket som möjligt, exempelvis vid en nödutgång på kontor eller skola. Skåpet har en enda krok för en nödnyckel och fronten på luckan har ett tunt, krossbart glasfönster. Med ditt nödnyckelskåp kommer en liten hammare för att vid behov kunna användas för att krossa glaset för snabb åtkomst av nyckeln.

Nyckelskåp med kodlås

Förenkla åtkomsten av arbetsnycklar genom att samla dem på ett och samma ställe. Med en gemensam kod kan en arbetsplats med flera anställda ha tillgång till skåpet utan nyckel – för att enkelt komma åt den som behövs. Våra skåp med kodlås är robusta alternativ i kompakt form.

Nyckelskåp, 50 - 600 krokar

Väldigt många anställda eller väldigt många nycklar – vi har skåp med plats för från 50 till 600 nycklar. Skåpen är utrustade med flyttbara kroklister, varav varje list har tio stycken krokar. De olika färgerna på kroklisterna gör att du kan skapa ett system med nycklarna genom att kombinera färgerna på lister och nyckelbrickor. Varje nyckelbricka har en nyckelring och en etikett för att kunna märkas upp.

Nyckelgömma med Bluetooth

Vårt senaste nyckelskåp är en nyckelgömma styrd med Bluetooth. Med en app i telefonen styr du smidigt gömman med Bluetooth, men både temporära och permanenta koder kan delas med andra – via sms eller mail. Vi vill kunna erbjuda ett skåp som gör det så enkelt som möjligt för dig, med full översikt och kontroll. Det går att köpa till både extra kroklist och nyckelbrickor vid behov av extra utrymme för fler nycklar. Och behöver du större och kraftigare förvaring har vi ett stort utbud även av säkerhetsskåp och kassaskåp! Läs mer om våra olika nyckelskåp genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!