Inredningen som ger dig en inbjudande uteservering

Inredningen som ger dig en inbjudande uteservering

Trendigt avskalad eller gammaldags mysig, direkt på gatstenen mitt på torget eller på ett trädäck utmed en husvägg. Din uteservering kan i princip se ut hur som helst och vara placerad var som helst. Så länge servicen och det som serveras håller hög klass och stämningen är god, lär gästerna dyka upp. Frågan är bara hur du med hjälp av inredningen kan ge dem det där lilla extra medan de sitter ner och intar sin beställning - och göra dem så nöjda att de gärna återkommer. Vi har svaret.

 

Mycket att välja mellan
I vårt sortiment finns det mesta du behöver i inredningsväg för att göra din uteservering bekväm och bra. Allt från enstaka stolar och bord i flera olika modeller till färdiga möbelgrupper med bord och fyra stolar. Vi erbjuder även parasoller och terrassvärmare, som bidrar med lite extra komfort. Plus några inbjudande loungesoffor att sjunka ner i. Hur vill du ha det?

 

Flera olika stolar och bord
Kravspecifikationen på ett bra utemöblemang brukar innehålla ord som bekvämt, vädertåligt, lättskött och låg vikt. Vårt breda utbud av caféstolar och bord för utomhusbruk uppfyller allt detta.

 

Bland stolarna är Rio en trevlig bekantskap som gör sig både ute och inne. Den underhållsfria och UV-beständiga stolen är tillverkad i ett stycke och finns i fem olika färger: vit, svart, röd, orange och turkos. Kör en enhetlig färg eller blanda hej vilt. Aston i svart konstrotting har ett enkelt formspråk som gör den lätt att matcha med valfritt bord. Finns både med och utan armstöd. Naples är en modern och stilren karmstol som ger ett skönt stöd för armarna. Stapelbar och lätt. Finns med röd eller svart sits och rygg.

 

Borden finns i två olika utföranden som båda ger plats för antingen två eller fyra matgäster. Samtliga bord är tillverkade i tåliga och lättskötta material som kromad aluminium, Aintwood och slagtålig plast. Våra bord kännetecknas också av låg vikt för att enkelt kunna flyttas, ihop eller isär - eller undan när det är dags att städa.

 

Bekväma loungemöbler
Var placerar du gäster som inte ska äta utan bara vill sitta ner och umgås medan de dricker något gott? Likadant med de som vill samlas en stund före eller efter maten? I båda fallen vill de säkert sitta mjukt och skönt. Tur då att du kan låta dem göra precis det - med hjälp av våra generösa loungesoffor.

 

Effektiv terrassvärmare
När skymningen faller gör en terrassvärmare underverk för gästernas trivsel. Vår terrassvärmare drivs med miljövänlig teknik och är en säker och flexibel värmelösning av högsta kvalitet och prestanda. Sätt bara i kontakten, sedan har du värme på ett ögonblick – och nöjda gäster som gärna sitter kvar en stund till. Finns med två olika effekter: 1 400 och 2 000 W som värmer upp till 17 m².

 

Även skuggan har sina fördelar
Vårt stora parasoll mäter hela 3 meter i diameter och skapar en stor, skuggig yta som skänker svalka åt gästerna under varma dagar. Aluminiumstommen har en praktisk tiltfunktion som gör det lätt att vinkla parasollet och blända av efter solens position. Duken är av 100 % polyester och finns i flera färger.

Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.