Utemöbler

Utemöbler & trädgårdsmöbler för uteplatsen

AJ Produkter har ett brett sortiment av möbler för alla typer av utomhusmiljöer. Vi erbjuder prisvärda utemöbler som är både snygga, tåliga och lättskötta. Oavsett om du letar efter en parkbänk, bänkbord eller trädgårdsmöbler för offentlig miljö, eller stilfulla stolar, bord och kompletta möbelgrupper till uteplatsen eller uteserveringen har vi något som passar. Nedan kan du läsa mer om vårt breda sortiment – och hitta de perfekta utemöblerna för dig!

Uteplatsen

En uteplats, terrass eller uteservering gör stor skillnad på arbetsplatsen. Idag spenderar vi allt mer tid arbetandes inomhus och så är det viktigt att kunna ta en paus utomhus under dagen. Det är ett effektivt sätt att öka välmåendet, bli mer produktiv och boosta kreativiteten. Hos oss hittar du allt som behövs för att skapa en trevlig uteplats där personalen kan koppla av i solen, äta lunch, fika tillsammans, hålla kreativa möten och kanske även träffa kunder. Vi har små cafébord, större utebord, nätta utestolar med tunna stålrörsstativ och rejäla karmstolar och fåtöljer klädda med rotting. För varma och soliga dagar har vi parasoll och för de motsatta dagarna sköna terrassvärmare! De flesta stolarna är stapelbara för platsbesparande förvaring.

Möbelgrupper

Ta gärna en titt på våra möbelgrupper för utomhusbruk. Här hittar du prisvärda paket med bord och stolar som passar utmärkt för kontorets uteplats och caféet eller restaurangens uteservering. En skön loungegrupp blir definitivt pricken över i:et både för en uteplats på ett kontor och i den egna trädgården! För trånga utrymmen som små balkonger finns mindre set balkongmöbler med två stolar och ett mindre cafébord. För stora uteområden kan du välja större paket eller blanda matchande set i olika storlekar.

Bänkar och bänkbord

Bänkbord med fasta bänkar är klassiska möbler som genast gör utomhusmiljön mer trivsam. De är kompletta sittgrupper som passar för rastplatser, skolgårdar, parker, arbetsplatser, bad- och skidanläggningar med mera. Vi har bänkbord i flera olika modeller och storlekar, med och utan parasollhål i mitten av bordet samt med och utan ryggstöd. Vi har även parkbänkar och parksoffor i både modern och mer traditionell design. Våra utemöbler är tillverkade av tåliga kvalitetsmaterial som konstrotting, aintwood och långsamväxande, FSC-märkt Norrlandsfuru. Många utemöbler har också extra kraftiga stativ av stålrör eller betong. Gemensamt för möblerna är att de kräver lite eller inget underhåll och håller i många år. Köp förslagsvis till en redskapslåda eller utomhusförvaring för vinterns redskap – perfekta för vägsalt, presenning och skoborste. Läs mer om våra utemöbler genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!