Utebord till alla utomhusmiljöer

Skapa en trivsam och härlig uteplats med AJ Produkters bord för utomhusbruk. Med våra bordsmöbler gör du enkelt företagets uteplats, kaféets uteservering eller altanen hemma till en frizon för avkoppling. En möjlighet att koppla av, som nödvändigt avbrott till vardagens alla sysslor. Särskilt under sommarhalvåret är det underbart att ordna sittytor utomhus med kafé- och soffbord till utestolar eller sittgrupp. Vi på AJ Produkter har flera finfina alternativ som passar perfekt till allt från balkonger till uteservering. Behöver du rådfråga expertis, kontakta gärna våra säljare som hjälper dig att skapa den uteplats du behöver!

Kafébord till stolar

Våra stilfulla kafébord är tillverkade i klassisk design, för att snyggt smälta in i de flesta uteplatsmiljöer. Kombinera bordsmöblerna med stolar ur AJ Produkters sortiment, så blir alla uteplatser mysiga och lätta att vara i. Placera två eller flera bord på bredd, så familjer och större sällskap kan samlas kring gemensamma bordsytor. Pelarstativet till bordsmöbeln är tillverkat i kromat aluminium, vilket ger en väldigt lätt vikt. Tack vare stativet får du även mycket benutrymme. Bordsskivan i Aintwood, ett träliknande plastmaterial, gör bordet både stryktåligt och vattenavvisande. Utmärkta egenskaper för utebord. Dessutom ger aluminiumlisten runt bordsskivan ett extra skydd mot stötar och slag.

Soffbord för uteservering

Ett smakfullt soffbord gör serveringen eller terrassen till en perfekt uteplats. AJ Produkters bordsmöbel till soffgrupper kommer med bordsskiva i svart marmor, vilket ger en känsla av lyx och elegans. Med pulverlackerat ytskikt som rostskydd kan vårt fyrkantiga soffbord regelbundet användas utomhus, under långa perioder. Kombinera gärna soffgrupp och bord med en loungesoffa, för en ännu mer exklusiv känsla. Köp även till en snygg parasollfot i betong, som med ett parasoll ger skydd mot både sol och regn.