0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
OUTLET
Senast besökt
Snabba leveranser
14 dagars öppet köp
3 års garanti

Utemöbler

Utemöbler för uteplatsen

 

AJ Produkter har ett brett sortiment av möbler för alla typer av utomhusmiljöer. Vi erbjuder prisvärda utemöbler som är både snygga, tåliga och lättskötta. Oavsett om du letar efter parkbänkar och bänkbord för offentlig miljö eller stilfulla stolar, bord och kompletta möbelgrupper till uteplatsen eller uteserveringen har vi något som passar.


En uteplats, terrass eller uteservering gör stor skillnad på arbetsplatsen. Idag spenderar vi allt mer tid arbetandes inomhus och så är det viktigt att kunna ta en paus utomhus under dagen. Det är ett effektivt sätt att öka välmåendet, bli mer produktiv och boosta kreativiteten. Hos oss hittar du allt som behövs för att skapa en trevlig uteplats där personalen kan koppla av i solen, äta lunch, fika tillsammans, hålla kreativa möten och kanske även träffa kunder. Vi har små cafébord, större utebord, nätta utestolar med tunna stålrörsstativ och rejäla karmstolar och fåtöljer klädda med rotting. De flesta stolarna är stapelbara för platsbesparande förvaring.


Ta gärna en titt på våra möbelgrupper för utomhusbruk. Här hittar du prisvärda paket med bord och stolar som passar utmärkt för kontorets uteplats och caféet eller restaurangens uteservering. För trånga utrymmen som små balkonger finns set med två stolar och ett mindre cafébord. För stora uteområden kan du välja större paket eller blanda matchande set i olika storlekar.


Bänkbord med fasta bänkar är klassiska möbler som genast gör utomhusmiljön mer trivsam. De är kompletta sittgrupper som passar för rastplatser, skolgårdar, parker, arbetsplatser, bad- och skidanläggningar med mera. Vi har bänkbord i flera olika modeller och storlekar, med och utan parasollhål i mitten av bordet samt med och utan ryggstöd. Vi har även parkbänkar och parksoffor i både modern och mer traditionell design.
Våra utemöbler är tillverkade av tåliga kvalitetsmaterial som konstrotting, aintwood och långsamväxande, FSC-märkt Norrlandsfuru. Många utemöbler har också extra kraftiga stativ av stålrör eller betong. Gemensamt för möblerna är att de kräver lite eller inget underhåll och håller i många år.


AJ Produkter – oväntat mycket utemöbler.