Stol- & bordstransportörer

Mångsidiga möbeltransportörer

Underlätta transport av möbler med stabila stol- och bordstransportörer från AJ Produkter. Vid kontorsflytt eller inför större konferenser och mässor kan det både vara viktigt att snabbt ställa fram och flytta undan bord och stolar, om lokalen endast är tillgänglig under en viss period. Våra möbelflyttare hjälper dig med exakt det, och är samtidigt platsbesparande vid undanstuvning av stol och bord i förråd. Här är ett urval av stol- och bordstransportörer från vårt breda sortiment.

Smidiga stolkärror och vagnar

Med en praktisk stolvagn kan du snabbt frakta ett större antal staplade eller hopfällda stolar. Våra möbelkärror finns i flera utföranden, med plats för 25 - 50 stycken stolar. Antalet varierar utifrån vilka modeller och storlekar som passar till de olika stolarna och vagnarna. Om ni har födelsedagsfirande på kontoret och matsalsmöblerna behöver utökas, så fraktas de extra stolarna snabbt fram med en stolvagn. Och lika enkelt kan de ställas tillbaka, efter att middag eller fest är avslutad. Bara stapla eller fäll ihop vagnarna och flytta sedan undan dem. Du kan köpa vagnarna var för sig eller i större paket, då både stolkärra och 30 stycken klappstolar ingår.

Bordsvagnar som klarar allt

Även större och mer otympliga bord kan enkelt stuvas undan med hjälp av bordstransportörer. Fäll ihop borden och stapla på vagnarna, som smidigt fraktar bort matrumsmöblerna ur konferensrum eller matsal. Vagnarnas fyra länkhjul gör körningen stabil och friktionsfri, även då bordskärrorna är fullastade. Är du i behov av att frakta ännu större och otympliga gods har AJ Produkter ett starkt alternativ med mångsidiga Multi Trolley. Tack vare denna multivagn klarar du även genomföra flyttar som inkluderar såväl sängar som större skrivbordsmöbler. Multikärran är ergonomiskt utformad, så du slipper många tunga lyft.