Skärmväggar & avskärmningsväggar till kontoret

Om du letar efter enkla sätt att dela av ditt skrivbord eller om du behöver ett innovativt sätt att utnyttja den yta du har, då är skärmvägg den bästa lösningen för dig. Vårt utbud är anpassade efter dina behov och användningsområde – rumsavdelare, ljudabsorption eller insynsskydd. Fortsätt läsa för att lära dig mer om våra olika skärmväggar och hur du kan använda dom bäst!

Golvskärmar

Med golvskärm kan du enkelt skapa ett rum i rummet. De absorberar så mycket ljud som möjligt och reducerar störande ljud som kan påverka din arbetsmiljö negativt. Våra skärmväggar är testade och certifierade av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut enligt klass A för ljudabsorption. De är uppbyggda av en massiv träram med ljudabsorberande, återvinningsbar stenullsfyllning och klädda med slittåligt, flamsäkert tyg. Du kan enkelt placera och bygga samman flera stycken skärmar, i olika vinklar och kombinationer, för att få en längre skärmvägg. Skärmarna finns också i ett antal olika färger så du kan matcha dina kontorsmöbler! Det går att välja mellan olika fötter för att anpassa dem efter dina behov. Vi har ett antal olika, från justerbara T-formade- till U-formade fötter eller med hjul för bättre tillgänglighet och mobilitet.

avskärmningsväggar

Ge dina anställda ett personligt arbetsutrymme genom separata skrivbord med våra flexibla skrivbordsskärmar. Kompakta men väldigt effektiva, våra bordsskärmar reducerar övergripande ljud då de är SP-certifierade för ljudabsorbering. Det ger de anställda möjligheten att fokusera på sina uppgifter utan att distraheras. En bordsskärm är också mer diskret än en golvskärm eftersom den tar mindre utrymme, men utan att få en minskad ljudabsorberande effekt. Dessutom är vissa delar av vårt sortiment anpassat för att du ska kunna komplettera med praktiska hyllplan. Hyllplanen är perfekta för att skapa platsbesparande förvaringslösning, exempelvis för sådant som du vill ha nära till hands vid skrivbordet. Aj produkter har även ett utbud av tillbehör till våra skärmar, exempelvis bordsbeslag, krokar och lampfästen.

Ytterligare användning

Kontorsskärmar används främst för att utnyttja ett rums storlek till fullo och ge ett eget utrymme. Men våra skärmar är också utformade för att skapa ett visuellt tilltalande rum där skärmarna har fler funktioner och kan utnyttjas även till annat – som anslagstavla, inspirationsvägg eller whiteboard. Förutom kontorsskärmar säljer vi på AJ produkter också en mängd kontorsmöbler och konferensrumsmöbler som förbättrar effektiviteten på din arbetsplats.