Skärmväggar & avskärmningsväggar

Två personer sitter vid höj och sänkbara skrivbord

Vi har möblerna som gör dig aktiv på jobbet.

Handla nu

Skärmväggar & avskärmningsväggar till kontoret

Skärmväggar och avskärmningsväggar är en praktisk och stilfull lösning för att skapa avskildhet och definiera olika ytor i ett rum. Oavsett om du behöver avskilja ett arbetsområde i ditt hemmakontor, skapa en privat sfär i ett öppet kontorslandskap eller bara få en mer organiserad och strukturerad miljö, så är golvskärmar ett utmärkt val.

Vad behöver du för skärmvägg?

Skärmväggar är primärt för att skapa avskildhet men de kan ha flera funktioner beroende på vad du väljer för modell. Och det finns många olika alternativ att välja mellan. Läs mer om våra skärmväggar så du lättare kan välja rätt alternativ för just dig.

Ljuddämpande skärmvägg

En ljuddämpande skärmvägg förbättrar ljudmiljön i ett rum på ett effektivt sätt. Våra skärmar är uppbyggda av en massiv träram med ljudabsorberande stenullsfyllning och klädda med ett slittåligt och Öko-Texcertifierat tyg i 100 % polyester. En hjulsats med mycket lättrullande hjul kan köpas separat för en lättflyttad och ljuddämpande avskärmningslösning.

Skärmvägg i trä

En skärmvägg i trä är ett stilrent alternativ som förhindrar insyn på ett enkelt och snyggt sätt utan att ta för mycket fokus från övrig inredning.

Utställningsskärm

En utställningsskärm är ett praktiskt verktyg att ha med sig på exempelvis en utställning eller mässa då den fungerar både som avskärmning och som en yta att presentera material på. Samtliga av våra utställningsskärmar är försedda med hjul så att de enkelt kan flyttas.

Semi-ljuddämpande skärmvägg

Med en semi-ljuddämpande skärmvägg får du form och funktion i ett då golvskärmarna är dekorativa och skärmar av samtidigt som de bidrar till en bättre ljudmiljö. Våra semi-ljuddämpande skärmväggar är tillverkade av pressad nålfilt i PET-material och har en låg egenvikt som gör att de enkelt kan flyttas efter behov.

Kontakta oss för mer information

När du är redo att uppdatera din arbetsplats med skärmväggar är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för personlig service och expertis som säkerställer att du får den bästa lösningen för dina behov.

Behöver du något annat till din arbetsplats?

Vare sig du inreder med golvskärmar för att dela upp ett rum eller få ljuddämpning är det ett enkelt sätt att skapa ny struktur i en lokal. Passa samtidigt på att se hur du skulle kunna optimera ett rum ytterligare! I vår blogg om hur du kan tänka i funktioner och få ett välplanerat kontor kan du läsa mer om inredning av jobblokaler eller varför inte fördjupa dig lite i hur man bygger en stark image med kontorsinredning? Vill du addera just ljuddämpning på din arbetsplats rekommenderar vi att komplettera med andra sorters ljudabsorbenter – vilket dessutom är ett trevligt sätt att addera färg och designelement.

Vanliga frågor angående kategori Skärmväggar - 7 års garanti & snabb leverans

Vad är en skärmvägg?

En skärmvägg är en flyttbar avskärmning som kan användas exempelvis för att begränsa ett utrymme, skapa ett rum i rummet eller som ljuddämpning.

Vilka material används vanligtvis för skärmväggar?

Skärmväggar finns i olika material, vanligast är trä eller tyg.

Vad är fördelarna med att använda skärmväggar?

Det finns många fördelar med att använda skärmväggar, exempelvis kan du på ett enkelt sätt avskärma en större yta, skapa rum i rummet och förbättra ljudmiljön.

Finns det olika typer av skärmväggar?

Det finns flera typer av skärmväggar, på AJ Produkter har vi exempelvis skärmväggar i trä, tygklädda skärmväggar och utställningsskärmar.