Finesserna som gör plåtskåpet ännu bättre

Våra klassiska pulverlackerade plåtskåp tål hårda påfrestningar och används därför flitigt i verkstäder och andra krävande arbetsmiljöer. Beroende på utformning lämpar de sig för förvaring av allt från pärmar och diverse smådelar till stora verktyg och tunga maskiner. Här kommer tips på några finesser som du kan titta efter nästa gång det är dags att köpa ett plåtskåp – om du vill göra ett bra skåp ännu bättre!

Placera och justera skåpet

Justerbara hyllplan som kan flyttas upp och ner är en grundläggande inställningsmöjlighet som gör det enkelt att anpassa förvaringen efter behov. Du kan även addera extra hyllplan för att skapa en optimal förvaringslösning.

Väggmontering är en fördel när det är ont om utrymme i lokalen. Att hänga mindre plåtskåp på väggen frigör golvyta och passar bra för de små förvaringsbehoven.

Ställbara fötter innebär att skåpet kan stå rakt och stadigt även på ojämna golv och underlag. En både praktisk och säker funktion.
Högt förvaringsskåp med låsbara dörrar
Förvaringsskåp STYLE
3 795:-
Ett mobilt förvaringsskåp med låsbara dörrar i en lagerlokal
Förvaringsskåp på hjul RESTORE
8 870:-

Fler bra detaljer för plåtskåp

Gaffeltunnlar i skåpets botten är en finess som finns på några av våra skåp. Tack vare den är det möjligt att förflytta ett tungt lastat skåp med hjälp av en enkel handtruck. Flexibelt och bra.

Verktygspaneler
inuti skåpet är perfekt för flexibel och lättöverskådlig förvaring av verktyg. Komplettera med verktygskrokar och hållare som snabbt och smidigt hängs upp i panelernas perforerade yta och lika enkelt kan flyttas.

Förstärkta dörrar gör skåpet extra robust och säkert.

Låsbara handtag hindrar intrång från obehöriga och ger en säker förvaring. Ett 3-punktslås med två nycklar passar om ni är få användare. Ett elektroniskt kodlås har fördelen av att ni slipper all nyckelhantering plus att flera kan få access till skåpet.

Hjul är en smart finess som förvandlar plåtskåpet till en mobil enhet. Spring inte fram och tillbaka för att hämta saker. Ta med hela skåpet.Läs också vår guide om lagerhyllor
Ett vitt förvaringsskåp med elektroniskt kodlås
Förvaringsskåp SAFE
4 395:-
Extra smala förvaringsskåp i olika höjd med 3-punktslås
Förvaringsskåp SMART
2 995:-

Fråga oss om plåtskåp

Vårt stora utbud gör det enkelt för dig att hitta en lösning som passar ditt företag. Om du behöver support är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.