Brevlådor, små och stora

Även i dessa elektroniska tider med mejl och sociala medier behövs bra brevlådor för fysiska brev. Räkningar, medlemsblad, avier, mindre paket och annan post är en stor del av det dagliga arbetet, både på arbetsplatser och privat post. För att säkerställa att levererade kuvert hamnar hos rätt adressat behövs brevlådor som håller säkerhetskrav och står pall för väder och vind. AJ Produkter har brevlådor som är anpassade efter såväl små som riktigt stora postvolymer.

Den klassiska inkastlådan

Sveriges mest sålda brevlåda håller än idag. AJ Produkters version kommer i stilren design med hög kvalitet och är lätt att känna igen. Postlådan är tillverkad i stålplåt med pulverlackering som snygg finish. Tillsammans skapar det en slitstark brevlåda som tål tuffa väderförhållanden under många år. Lådan har 10 års genomrostgaranti. Den inbyggda låsfunktionen håller posten i säkert förvar och de förborrade hålen i bakkanten gör lådan väldigt enkel att montera.

Gazette – en slitstark brevlåda

AJ Produkters brevlåda Gazette är en tålig postlåda i stilrent utförande. Den fyrkantiga lådan är tillverkad i galvaniserat stål, vilket gör att den står pall för alla väderlekar och förhållanden. Brevlådan har en låsbar frontlucka som öppnas framtill med nyckel. Gazette är en utmärkt brevalternativ för hantering av daglig postgång. Köper du till en brevkorg med tre utdragbara fack får du dessutom en praktisk sorteringsprodukt, där du enkelt håller ordning på din post.

Stabil och stor postlåda

Vår golvstående brevlåda är en meter hög och mycket stabil. Tillverkad i stålplåt med en avancerad punktsvetsteknik är lådan väldigt vädertålig och säker. Postlådan är lätthanterad och utrustad med fuktskyddat lås. En perfekt mix av både hög standard och säkerhet, som du kan lita på under lång tid.