Säkra cykelställ

Det ökade intresset för cykling och köp av elcykel gör att efterfrågan av säkra och bra lösningar för cykelparkering också har ökat. Därmed har du som arbetsgivare också ett ansvar att erbjuda dina anställda en arbetsplats som är utrustad med cykelställ och cykelgarage av hög kvalitet. Det är ett av de enklaste sätten att uppmuntra dina anställda att ta cykel till jobbet och främja en mer hälsosam livsstil! På AJ produkter erbjuder vi högkvalitativa, slittåliga alternativ för cykelparkering till alla sorters arbetsplatser. Fortsätt läs för att lära dig mer om våra ställ och garage så du vet vilken sorts parkering som passar dig bäst!

Cykelställningar

Vi erbjuder cykelställ som är både moderna och klassiska samtidigt som de är vädertåliga och tillverkade av material som slitstarkt stål. Om du är ute efter lagringslösning för mindre utrymmen är våra väggmonterade cykelhållare ett perfekt alternativ. Cyklarna kan enkelt parkeras antingen med främre eller bakre hjulet i stället. Det gör att flera cyklar kan parkeras bredvid varandra även om de har cykelkorg eller breda styren. Om det inte finns några storlekshinder så kan du satsa på ett standard cykelställ som kan fästas i marken och användas för att säkra cyklar från båda sidor. Alla våra ställ rymmer ett antal olika cyklar. Klicka på varje enskild produkts specifikationer för att läsa mer om storlek, material och hur många cyklar som får plats i varje ställ.

Tillbehör och rökutrymmen

Förutom cykelställ och garage kan du också kolla på vårt utbud av tillbehör för ökad säkerhet. Exempelvis är våra låsöglor idealiska för att säkra allt från cykel, cykelvagn, barnvagn och motorcykel till stegar, sopmaskiner och gräsklippare. De här låsen tar upp väldigt lite utrymme och kan enkelt monteras mot väggar, tak eller marken för att skapa en säkrare miljö. Bortsett från produkterna som är nämnda ovan har vi också rökbås som har en stadig ram och ett tak i akrylplast för att skydda rökare från regn och vind. För mer detaljer, klicka på enskild produkts specifikation. Vi på AJ produkter kan också hjälpa din arbetsplats med kompletta lösningar till utomhusmiljöer, med exempelvis askkoppar, brevlådor och pollare. Om du vill ha hjälp att välja och köpa passande produkter så kontakta oss så hjälper vi dig!

Missa inte dessa kategorier

ParkbänkarStolar & Bänkar