Askkoppar för utomhus- och inhomhusbruk

På både större arbetsplatser och offentliga områden behövs askkoppar, för de rökare som med jämna mellanrum tar en rökpaus. Med en askkopp från AJ Produkter kan du påverka att samlingsplatsen för rökning i arbetsmiljöer håller en hög hygienfaktor och området är fritt från fimpar. Vilka utföranden som passar vilka rökytor kan variera efter såväl behov och komfort som estetik. AJ Produkter har ett flertal askfat som lämpar sig till både större och mindre rökområden i anslutning till arbetsplatser och allmänna ytor. Allt för att hålla miljön så ren som möjligt.

Små askfat för bord

Askkoppar som ställs direkt på bord, till uteservering eller uteplatser, är enkla i både utförande och design. De tajta locken innesluter rök och lukt i askfatet, kan tömmas smidigt och tål även maskindisk – vilket gör askkopparna lätta att hållas fräscha. Tillsammans med insatspåse för fimpar täcker dessa koppar flera behovsområden.

Vägghängda askkoppar

AJ Produkter har väggmonterade askkoppar i flera utföranden, som både kan komplettera askfat på bord eller stå för lösningar i helt egen regi. Vi har platsbesparande askkoppar för mindre utrymmen, som enkelt kan tömmas och hållas fräscha. Askkoppen Scott är liten och genom sin smarta konstruktion lätt att tömma. Den är stilren, tillverkad av plåt och har ett trattformat lock som kväver glöden från askan.

Stora fristående askkoppar

För rejäla och stabila alternativ har vi fristående askkoppar som inte behöver daglig tillsyn. De är stora och passar för större företag eller offentliga miljöer, där behovet av askkoppar är stort. De små hålen är tillräckligt stora för fimpar, men för små för att askkoppen används som papperskorg. De små hålen gör även insidan väldigt syrefattig, vilket gör att fimpar och aska slocknar fort. Om det är många rökare på arbetsplatsen kan det vara värt att överväga ett större rökbås. Det skyddar från regn och blåst, samtidigt som icke-rökare besparas cigarettröken.

Missa inte dessa kategorier

ParkbänkarCykelställStolar & Bänkar