0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
OUTLET
Senast besökt
Snabba leveranser
14 dagars öppet köp
3 års garanti

Produkter för utemiljön

Upptäck våra möbelserier

Skapa en trevlig utemiljö

 

Företagets utemiljö är den första kontakten kunder eller gäster har med verksamheten. Därför är det viktigt att utomhusmiljön är trivsam och ger ett gott första intryck av företaget. Se till att det finns tillräckligt stora och många avfallsbehållare och askkoppar så att skräp och fimpar inte hamnar på marken och bli liggandes vid entrén. I vissa fall kan det vara en god idé att också placera ett rökbås utanför byggnaden. Det skyddar rökare från regn och blåst och skapar en trivsammare utemiljö för icke-rökare genom att begränsa rökspridningen. AJ Produkter erbjuder en mängd olika avfallsbehållare och askkoppar i olika utföranden, storlekar och material. Vi har såväl nätta, väggmonterade modeller som stora, fristående alternativ när behoven är större.
 

Cykelställ och cykelgarage


En genomtänkt cykelparkering bidrar till en trevligare utemiljö och uppmuntrar personalen att ta cykel till jobbet. Våra cykelställ erbjuder förvaring för upp till sex cyklar per ställ. Välj mellan markstående och väggmonterade modeller. Vi har även cykelgarage som skyddar såväl cyklar och cyklister från nederbörd.
 

Snöhantering


Glöm inte bort att underhålla utemiljön under vintern. Det är viktigt att röja undan snö från parkering och vägar, exempelvis med en truckplog eller traktor. Handskotta och sanda entréer, trappor, smågångar och andra platser där många passerar för att minimera risken att människor halkar. Se till att använda bra snörakor eller snöslädar när du skottar för hand. Det kan vara bra att placera en sandlåda med sand eller grus nära byggnaden. Håll också koll på taken för att undvika olyckor till följd av nedfallande snö eller istappar. Ta gärna en titt på vårt sortiment av vinterprodukter där du hittar snörakor, saltspridare, truckplogar och andra produkter för effektiv snö- och isbekämpning.


AJ Produkter – oväntat mycket för varje utemiljö.