• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Produkter för utemiljön

Upptäck våra möbelserier

Skapa en trevlig utemiljö!

Utemiljö

 

Att som företag ha en trivsam och väl planerad utemiljö direkt vid entrén ger ett gott första intryck för besökare - och de anställda välkomnas varje dag av en trevlig arbetsplats. AJ Produkter har ett brett utbud som täcker mer eller mindre allt du kan tänkas behöva för ditt företags utsida. Vare sig du är ute efter det allra nödvändigaste som avfallsbehållare och askkoppar, eller praktiska cykelställ och redskapslåda så ska du kunna köpa allt hos oss.

 

Nedan hittar du mer om en del av vårt sortiment av produkter för utemiljö!

 

Askkoppar och avfallsbehållare

 

Se till att det finns tillräckligt stora och många avfallsbehållare och askkoppar så att skräp och fimpar inte hamnar på marken och bli liggandes vid entrén. I vissa fall kan det vara en god idé att också placera ett rökbås utanför byggnaden. Det skyddar rökare från regn och blåst och skapar en trivsammare utemiljö för icke-rökare genom att begränsa rökspridningen. Vi på AJ Produkter erbjuder en mängd olika avfallsbehållare och askkoppar i olika utföranden, storlekar och material. Vare sig du behöver en nätt askkopp för väggmontering eller ett rejält sopkärl när behoven är större.


 

Cykelställ och cykelgarage


En genomtänkt cykelparkering bidrar till en trevligare utemiljö och uppmuntrar personalen att ta cykel till jobbet. Vi har mängder med olika sorters cykelställ för att möta din arbetsplats behov – ett enkelt ställ med plats för några cyklar till ett rejält, låsbart cykelgarage med tak! Beroende på plats kan du också välja mellan mindre markstående och väggmonterade modeller.

 

Snöhantering


Glöm inte bort att underhålla utemiljön under vintern. Skotta och sanda entréer, trappor och andra platser där många passerar för att minimera risken att människor halkar. Sopa undan snö runt staket och använd vägsalt. En snöraka eller snösläde passar perfekt för mindre utrymmen medan en snöslunga till sopmaskin eller truckplog är nödvändiga för exempelvis en snötäckt parkering. Det kan vara bra att placera en redskapslåda för dina redskap och en sandlåda med sand eller grus nära byggnaden. I vårt sortiment hittar du flera vinterprodukter för effektiv snö- och isbekämpning!

 

Läs mer om våra vinterprodukter genom att klicka på varje produkts specifikationer, eller kontakta oss så hjälper vi dig!