Klädskåp för kläder och ombyte

Klädskåp för kläder och ombyte

På privata arbetsplatser såväl som offentliga där det sker klädombyte är det nödvändigt att ha klädskåp för kläder och ombyte. Inom såväl industri eller på skolor, på gym eller ishallar där kläder behöver hängas undan och tillfälligt förvaras. AJ Produkter kan klädskåp och har ett brett sortiment av omklädningsskåp i många olika utföranden, där du kan hitta de skåp som bäst passar dina önskemål eller prisklasser. Här är några kategorier ur vårt sortiment, kontakta gärna våra säljare så hjälper vi dig att välja rätt!

Personalskåp i plåt

Våra stryktåliga omklädningsskåp i plåt finns i sektioner från enkel upp till fyra. De gör sig lika bra i receptionen eller inne på kontoret som i omklädningsrum i anknytning till simhall eller gymnastiksal. AJ Produkter har ombytesskåp med eller utan ben, med bänkstativ, inredning med hatthylla och klädstång – för att nämna några varianter. Plåtskåpen är pulverlackerade, vilket ger en stryktålig yta som klarar av rejäla tag på daglig basis. Välj mellan en mängd olika tillbehör och skäddarsy den kombination av förvaringsskåp som är bäst för dig. Vårt Create Energy är ett färgglatt skåp med asymmetriska dörrar och ett sportigt formspråk. Den skåpserien vann det prestigefyllda Red Dot Design Award 2015.

Klädskåp i trä

Våra förvarings- och klädskåp i bok och furu finns även de i flera varianter. Välj ett smalt och platsbesparande skåp i furu där du kan förvara ytterplagg, skor och väskor. Eller ett elegant förvaringsskåp i björk, med sex stycken fack. Ett utmärkt val för större förvaring i många olika inomhusmiljöer. Den snygga trälaminatytan gör att klädmöbeln enkelt kan införlivas bland övrigt möblemang på både arbetsplatser eller i hemmet. Stor, snygg och funktionell på en och samma gång!

Missa inte dessa kategorier

Sittbänkar & KroklisterLås