• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Människor och Miljön

Kvalitet, miljö och hållbar utveckling

AJ Produkter är en ledande leverantör av kontor-, lager- och industriprodukter som ständigt söker efter nya sätt för att möta våra kunders krav och vårt miljöansvar. Med hjälp av våra kvalitets- och miljöledningssystem har vi utvecklat en struktur och en rad av effektiva verktyg som låter oss uppfylla dessa krav och ansvarsområden.

Genom att låta våra ledningssystem bli certifierade av tredje part kan vi visa vårt engagemang för den ständiga utvecklingen och förbättringen av vårt företag. Tillsammans med våra kunder och leverantörer strävar AJ Produkter aktivt med att förbättra vår miljöprestanda. Detta gör vi genom att leta efter lösningar som minskar miljöpåverkan hos våra produkter och transport samt vår övergripande verksamhet.

På utvalda produkter i vårt sortiment arbetar vi med olika kvalitet- och miljömärken. Dessa består av Möbelfakta, Nordic Ecolabel/Nordic Swan, Byggvarubedömningen, SundaHus och Basta. Organisationerna utför oberoende tester och utvärderingar av våra produkters miljöpåverkan och deras överensstämmelse gällande tekniska krav och standarder inom EU.

AJ Produkters arbete med hållbar utveckling baseras på FN:s Global Compact principer om mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption. Principerna tillämpas på alla AJ Produkters leverantörer och affärspartners.

 

Hållbarhetsrapport

I denna hållbarhetsrapport kan du läsa mer i detalj om hur vi arbetar med dessa frågor.

Våra certifikat:
iso14001 iso9001

Läs mer om ISO 9001 här

Läs mer om ISO 14001 här