• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Så får du ordning runt din arbetsbänk

Så får du ordning runt din arbetsbänk
Artikel

Har du tillgång till en stabil arbetsbänk som både är anpassad efter dig och din yrkesroll? Gott, då är hälften av förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb uppfyllda. Den andra hälften handlar om arbetsmiljön i övrigt. Är den organiserad så att du har allt du behöver nära till hands? Här följer några tips på hur du håller ordning på dina prylar så att du kan jobba effektivt – till 100 procent.

 

Vägghängda verktygstavlor
En verktygstavla på väggen ovanför arbetsbänken är perfekt om du vill ha överblick och alltid ha dina mest använda verktyg nära till hands. Tavlorna finns i flera storlekar och kan monteras både horisontellt och vertikalt, allt utifrån lokalens förutsättningar. För att få en lösning som passar dina behov, kan du komplettera med olika krokar och hållare — och placera dem var du vill på tavlans perforerade yta.

 

Mobila verktygstavlor
Händer det att du utför jobb på andra ställen än vid arbetsbänken ibland? Då är en verktygstavla på hjul praktisk eftersom den lätt kan rullas med vart du än ska. Samtidigt är tavlan platsbesparande eftersom den kan skjutas tätt intill närmaste vägg när den inte används. Har du väldigt mycket grejer att hålla reda på? Vi har en lösning på det också: en dubbelsidig verktygstavla med paneler på båda sidorna!

 

Vagnar av flera olika slag
Vi har även andra robusta allt-i-ett-lösningar på hjul som är lämpliga både som mobila arbetsstationer och förvaringsmöbler. Verktygsvagnar och hyllvagnar finns i ett otal varianter, som alla passar utmärkt i verkstaden, på lagret och i andra tuffa arbetsmiljöer där behovet av smidig förvaring är stort. Med sin höga belastningskapacitet kan verktygvagnarna dessutom tjäna som praktisk transporthjälp.

 

Rejäla förvaringsskåp
Vill du kunna stänga och låsa om dina saker? Klassiska plåtskåp erbjuder effektiv och säker förvaring för handverktyg, redskap, hörselkåpor, sladdar och annat som är bra att ha nära till hands vid olika arbeten. Finns med olika mått. Leta gärna efter pulverlackerade skåp med stryktåligt ytskikt som passar i de flesta miljöer. Vid behov kan du komplettera inredningen med extra hyllplan och andra tillbehör.

 

Välutrustade maskinskåp
Har du gott om små tillbehör eller reservdelar som bör sorteras var för sig? Då kan ett verktygs- eller maskinskåp vara lösningen. De här skåpen är ofta redan i grundutförandet flexibelt inredda med lådor eller plastbackar för effektiv förvaring av verktyg och smådelar. Därtill har de en robust konstruktion och lämpar sig följaktligen mycket väl i verkstäder och andra miljöer med höga krav på stryktålighet.

 

Maxa förvaringen med Mix
Behöver du riktigt mycket förvaring runt arbetsplatsen är ett flexibelt hyllsystem en bra lösning. Mix är ett stabilt och tåligt hyllsystem tillverkat i stålplåt som går att bygga ut efter hand – oavsett om du behöver öppen, dold eller blandad förvaring. Du kan även komplettera med fler hyllplan och utdragbara lådor. Sektionerna finns i olika höjder, bredder och djup för att du ska kunna utnyttja utrymmet till max.

Relaterade produkter
Verktygstavla, 1000x540 mm
Verktygstavla, 1000x540 mm
Art. nr: 20943
  • Praktisk verktygsförvaring
  • För ordning och effektivitet
  • Flexibla och anpassningsbara
Komplett maskinskåp SUPPLY, nyckellås, 2 hyllplan, panel, 8 + 16 backar, 1900x1020x500 mm, blå
Komplett maskinskåp SUPPLY, nyckellås, 2 hyllplan, panel, 8 + 16 backar, 1900x1020x500 mm, blå
Art. nr: 22109
  • Flexibel förvaring
  • Komplett inredning
  • Helsvetsad konstruktion