MÄNNISKAN I FOKUS

Vår arbetsmiljö – Vårt välmående och kompetens

I linje med de nya riktlinjerna för vårt varumärke vill vi skapa friktionsfria arbetsplatser som bidrar till trivsel på jobbet, både i den egna verksamheten och hos våra kunder. AJ ska vara en attraktiv arbetsplats med en välmående personal som vill stanna kvar hos oss länge. Vi vill skapa en arbetsmiljö där alla vet vad de bidrar med och vilket ansvar de har. Vi vill att öppenhet, inkludering och jämställdhet ska känneteckna våra arbetsplatser.

Inom hela företaget arbetar vi för att etablera en positiv säkerhetskultur och utveckla kompetens inom säkerhet hos medarbetarna. Vårt arbete med hälsa och säkerhet har förbättrats både på våra fabriker samt på vårt huvudkontor och lager. Fabriken i Polen fick 2023 en nationell utmärkelse för sitt säkerhetsarbete på anläggningen.

Kompetensförsörjning är avgörande för företagets utveckling. Att hitta rätt medarbetare och se till att de utvecklas och trivs i företaget är en investering för framtiden.

Leverantörskedjan

AJ Produkter har en stor leverantörsbas och för oss ska alla affärer göras på ett ansvarsfullt sätt. Våra leverantörer ska liksom vi respektera och stå upp för mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljöansvar och antikorruption i alla leverantörssteg, i enlighet med vår leverantörskod.

Vi gör löpande riskbedömningar av våra leverantörer avseende miljö, socialt ansvar och affärsetik. För de leverantörer där hög risk identifieras så genomförs revision på plats. Inför att en ny leverantör ska introduceras så ska leverantören genomgå en revision. Syftet är att säkerställa att våra leverantörer dels följer gällande lagkrav, dels uppfyller våra krav och riktlinjer enligt vår kod. 

Kunders hälsa och välmående

Vi vill skapa bättre arbetsmiljöer. Med produkter från AJ kan vi göra stor skillnad för hälsa och välmående på många olika arbetsplatser.

Vi har bland annat lösningar för att kunna jobba mer aktivt på kontor och i skola, ljudsmarta produkter samt produkter för att främja mer ergonomiska arbetssätt.

Ta del av hela hållbarhetsarbetet 2023

Under våren 2023 har vi analyserat och uppdaterat de viktigaste hållbarhetsområdena för hela organisationen. Analysen inkluderar våra kontor, lager, egna fabriker och dotterbolag runt om i Europa.

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.