Stolar för utomhusbruk

AJ Produkter har de perfekta stolarna för utomhusbruk. Behöver du sittmöbler till ett större matbord, uteplatser eller bara ha ett par reservstolar vid behov? Titta närmare i vårt sortiment av utomhusstolar, där du hittar bekväma karmstolar och rottingstolar för en snygg utemöblering. Våra mångsidiga sittmöbler passar till allt utomhusbruk och är givetvis lika användbara till lunchrummet inomhus. Här är några exempel från vårt breda stolutbud.

Stryktåliga utestolar

Vår stryktåliga och lättskötta sittmöbel Rio finns i en mängd olika färger. Välj en som följer övriga möblers kulörer: eller köp till ett par orangefärgade, som snyggt bryter av. Stolarna är tillverkade i ett stycke av UV-beständig glasfiberpolypropen som tål hård användning under riktigt långa perioder. Med Rio får du en bekväm sittställning, eftersom både sits och ryggstöd är lätt skålade. Stolarna kan enkelt staplas på varandra, vid städning och förvaring. Med en stolsdyna sitter du dessutom varmt och behagligt, samtidigt som stolen skyddas från slitage. Våra snygga dynor i fårskinnsimitation tål dessutom maskintvätt, så de går enkelt att hållas fräscha.

Stilrena rottingstolar

Med eleganta och stilrena karmstolar skapar du snabbt bekväma sittytor. De robusta sittmöblerna i konstrotting gör sig lika bra på arbetsplatsens uteplats som på större restaurangers uteserveringar. Deras klassiska design, med snyggt kromade detaljer, gör att de snabbt smälter in bland övriga möbler. Den funktionella konstrottingen är i princip underhållsfri. Karmstolarna finns både med och utan armstöd, beroende på dina behov. Vid förvaring staplar du snabbt flera stolar på varandra, för att spara utrymme. Köper du till ett par terrassvärmare, soffor och sittmöbler för utomhusbruk höjer du trivselnivån ytterligare och bidrar till att uteplatsen kan användas ännu oftare.

Missa inte dessa kategorier

PicknickbordMöbelgrupper