Nyhet

Skåp QBUS

Låsbara skjutdörrar, 2 hyllplan, sockel, handtag, 1252x1200x400 mm, björk

Art. nr: 170212
  • Platsbesparande och stilren design
  • Låsbara dörrar för säker förvaring
  • Tillhör QBUS-serien
Platseffektivt och låsbart förvaringsskåp med skjutdörrar i AJ Produkters egen design. Perfekt att kombinera med övriga enheter i QBUS-serien för en enhetlig förvaringslösning. Skåpet passar lika bra på kontor som i konferensrum eller entré.
Färg: Björk
5 695:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Med den anpassningsbara förvaringsserien QBUS kan du lätt skapa en organiserad arbetsplats!
Detta smidiga förvaringsskåp passar perfekt för generell förvaring av pärmar, kontorsmaterial eller personliga ägodelar.

Skåpet är utrustad med skjutdörrar för smidig öppning och stängning. Då dörrarna inte öppnas utåt är detta en mycket platsbesparande lösning.

Skåpet är tillverkad av laminat, ett material som är både tåligt och lättskött. Laminatet finns tillgängligt i flera olika färger. Underrede, handtag och lås till skåpet medföljer.

Eftersom handtagen monteras infällt är de platsbesparande, något som är fördelaktigt om möbeln är placerad i mindre utrymmen, exempelvis ett kopieringsrum eller i en korridor. Handtagen är tillverkade av pulverlackerat stål. Pulverlackeringen ger en hård och slittålig yta vilket är perfekt för möbler som används dagligen.

Behöver du utöka din förvaring? Möblerna i QBUS-serien är måttanpassade för att passa ihop och tack vare modultänket kan du enkelt bygga på din förvaring när dina behov växer. Allt för att ge dig en effektiv arbetsdag!

Dokument

BIM-models

Produktfakta