Paket
Nyhet

Möbelgrupp AUDREY + ACTON

1 bord och 6 pallar, grå

Art. nr: 103340
  • Sitt eller stå
  • För aktiva och kreativa möten
  • Stilren design
22 295:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Modernt och ergonomiskt möbelpaket som passar perfekt till den aktiva arbetsplatsen och kreativa möten! Paketet består av balanspallar som uppmuntrar till mer rörligt sittande och ett höj- och sänkbart konferensbord i stilren design.
Det perfekta paketet för aktiva möten!

Med bordet Audrey och pallen Acton får du alla möjligheter att göra ett vanligt möte mer kreativt och dynamiskt. Ett höj- och sänkbara konferensbord är utmärkt för den aktiva arbetsplatsen som vill få in mer rörelse i vardagen. Med en enkel knapptryckning kan du på nolltid justera arbetshöjden och anpassa bordet till ett sitt- eller ståmöte. Att ha en balanspall till är ett perfekt alternativ till en klassisk konferensstol då du sitter mycket mer aktivt.

Konferensbordet Audrey har en ljuddämpande linoleumskiva vilket passar perfekt i ett rum med mycket människor. Linoleum är dessutom ett naturligt och miljövänligt material som är antistatiskt, vilket hindrar att damm och smuts fastnar på ytan och det blir inga fingeravtryck på det. Underredet är ett nätt T-stativ vilket är praktiskt eftersom det inte tar mer plats än nödvändigt under bordet.

Höjdjusterbara balanspallen Acton är en flexibel möbel som gör det enkelt att variera arbetsställning. Pallen har en rund, stabil bottenplatta med ett rörligt led som skapar rörelse när du sitter, vilket ger kroppen lättare träning. Att sitta aktivt förbättrar blodcirkulationen - vilket både gör dig piggare och ökar din koncentrationsförmåga!

Dokument

Produkter som ingår i paketet