Nyhet
Produktbild

Konferensbord AUDREY

T-stativ, 4000x1200 mm, vit/mörkgrå

Art. nr: 1190831
  • Ljuddämpande linoleumskiva
  • Fasade kanter
  • Rundade hörn
Smidigt konferensbord som kan köpas i flera olika längder! Anpassa bordets mått efter rummets storlek för ett effektivt planerat konferensrum som är både bekvämt och funktionellt. Stilren design med tålig, ljuddämpande linoleumskiva och nätt T-stativ.
Färg bordsskiva: Mörkgrå
Färg stativ: Vit
12 495:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år
Inbärning

Produktinformation

Slipp krångla med att sätta ihop flera bord eller trängas vid ett som är för litet. Konferensbordet AUDREY kan du beställa i flera olika längder!

Konferensbordet har en ljuddämpande linoleumskiva vilket passar perfekt i ett rum med mycket människor. Detta är positivt för koncentrationen då onödiga ljud lätt stör ut och kan göra dig okoncentrerad och trött.
Linoleum är dessutom ett naturligt och miljövänligt material. Det är antistatiskt, vilket hindrar att damm och smuts fastnar på ytan och det blir inga fingeravtryck på det. Det är även enkelt att hålla rent och kan utan problem torkas av med både torr och fuktig trasa.

Konferensbordet har mjukt rundade hörn och fasade kanter vilket gör det bekvämt att sitta intill.
Underredet är ett nätt T-stativ vilket är praktiskt eftersom det inte tar mer plats än nödvändigt under bordet. Både stativet och bordsskivan finns i flera färger.

Dokument

Produktfakta