Modernt & stilrent – kontorsinredning för omgående leverans

Modernt & stilrent – kontorsinredning för omgående leverans

Vill du främja trivseln och samarbetet på kontoret, stärka varumärket och bli en mer attraktiv arbetsgivare? Satsa på en riktigt bra kontorsinredning så kommer resten på köpet. Det är faktiskt lika enkelt som det låter, särskilt om du väljer en av våra 5 färdiga inredningsstilar. Här en trendig kombination i svart och ek som är som sitt namn – modern & stilren. Och det bästa är: Allt på bilderna och här nedan finns på lager för omgående leverans. 

Alla funktioner du behöver

Förslaget rymmer allt du kan önska i ett modernt inrett kontor: personliga arbetsplatser, ett välutrustat mötesrum och en inbjudande social yta. Därtill hittar du avskärmning och ljudabsorbenter som bidrar till arbetsron och praktisk förvaring som även fungerar som rumsavdelare. Så kolla in utbudet och beställ direkt för att ge både medarbetarna och kontoret – liksom hela verksamheten – ett lyft.

Ergonomiska arbetsplatser

Enklaste sättet att skapa god ergonomi är att välja möbler som gör det lätt att variera arbetsställningen. Till denna kategori hör förstås höj- och sänkbara skrivbord, där bytet från stående till sittande arbete går med en knapptrycknings hastighet.

För variationens skull är det även en fördel att kunna alternera mellan en traditionell kontorsstol och en aktiv stol, där kroppen får jobba lite utan att man ens märker av själva ansträngningen. Allt för medarbetarnas bästa.

En social zon med loungemöbler

Människor är sociala varelser som mår bra av att samspela med andra – och umgänget med kollegorna är faktiskt det främsta skälet till att många väljer kontoret framför att jobba hemifrån. Dessa positiva känslor kan enkelt förstärkas i miljöer där man kopplar av tillsammans.

En lounge med soffa, fåtöljer och låga bord främjar både välmående och teambuilding, och passar lika bra för fikastunder som för informella möten med kollegor och kunder. Ett måste, med andra ord. 

Ett flexibelt inrett mötesrum

Kravlistan på ett bra mötesrum är lång. Inredningen måste vara funktionell, kittla kreativiteten och kunna anpassas för såväl små som stora grupper, liksom för presentationer, diskussioner och workshops i olika format, inklusive fysiska, digitala och hybridmöten.

Ett båtformat bord gör det lätt för alla deltagare att se varandra och stolar med låg rygg ger rummet en luftig känsla. Addera rätt whiteboard, AV-utrustning och ljuddämpning för bästa resultat.

Bra avskärmning och ljuddämpning

I öppna miljöer behöver inredningen hjälpa medarbetarna att hålla fokus. Då kan tunna bordsskärmar på skrivborden göra stor skillnad genom att skydda mot både ljud och visuella distraktioner.

Vi har även en lösning för korta avstämningar mitt bland arbetsplatserna, utan att kollegorna störs. Placera två ljudabsorberande och avskärmande fåtöljer med höga sidor mitt emot varandra, så får du en avskild yta – idealisk för mindre möten.

Förvaring och rumsindelning i ett

En hylla och ett skåp kan ha flera funktioner på ett kontor. Utöver de uppenbara, att erbjuda ett praktiskt förvaringsutrymme och skapa ordning och reda, kan fristående hyllor och skåp också användas som rumsavdelare för att optimera en öppen planlösning och dela in rummet i distinkta zoner.

Därtill bidrar de även till en bättre ljudmiljö på kontoret. Flera funktioner – och flera fördelar, alltså.

Ta hjälp av våra inredningsexperter!

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.

Få nyheter och inspiration direkt till inkorgen

Prenumerera på nyhetsbrevet och få erbjudanden och tips kring hur du kan förbättra arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Det är helt gratis och du kan enkelt avsluta prenumerationen när som helst. 
Vänta...
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.