Nomad - Möbelserien med attityd!

Nu finns en ny möbelserie hos AJ med mycket karaktär – den svartvita serien Nomad.
– Jag designade Nomad som en modern möbelserie med få delar som är ett riktigt prisvärt alternativ för kunden. Målet är att nå ut till unga företag som oftast inte behöver mer än varsin laptop som jobbverktyg, säger Elin Basander Andre, designern bakom Nomad.

Nomad är perfekt för den unga företagaren som letar efter en möbelserie som är både platsbesparande och kostnadseffektiv. Serien är designad som ett start-kit med möbler, förvaring, hyllor och även smart el-förvaring.
– Jag har själv erfarenhet av hur det är att starta upp företag och vet vad man behöver i inledningsfasen. Som entreprenör ska man inte behöva lägga pengarna och krutet på inredningen, säger Elin Basander Andre. På AJ Produkter har vi ett stort utbud av kontorsmöbler för de mer etablerade företagen. Vitsen med Nomad är att vi även kan erbjuda en serie för de som befinner sig i uppstartsfasen. Möblerna är mindre i storlek och lätta att flytta, så att de lätt kan anpassas till framtida arbetsplatser eller utökning.
– Därför valde jag namnet Nomad. Möblerna ska kunna hänga med till nästa steg i entreprenörens framtid och ska kunna anpassas efter kundens behov när företaget växer, säger Elin Basander Andre.

Smarta förvaringsmöjligheter

Nomad har dessutom många möjligheter för smart förvaring. Den mobila hyllan på hjul är praktisk med fack och lådor som kan inredas på olika sätt. Bordsstället, som kan placeras på skrivbordet, håller koll på allt från papper till pennor och gör det enkelt att hitta allt man behöver på skrivbordsytan. Serien som helhet uppmanar till ordning och reda. Hurtsen har smart pusselförvaring som topp, en del som Elin har designat specifikt för att alla saker ska ha en egen plats. Med andra ord, Nomad har allt som en entreprenör kan behöva!
– Mitt mål var en möbelserie som är stilren, grafiskt svart-vit och ungdomlig. Nomad är mindre än andra serier i AJ sortiment och färgmässigt är den modern med tanke på den grafiska trenden, säger Elin Basander Andre. Det ska vara roligt och inspirerande att arbeta i ett Nomad kontor!

Mycket plats för kreativitet

– Kunden som väljer Nomad har oftast en kreativ arbetsplats där jobb och fritid är lite blandat, säger Elin Basander Andre. Ofta hyr man in sig på ett kontorshotell och det är inte helt ovanligt att det dyker upp en cykel, en pilatesboll eller ett pingisbord i inredningen.
– Det är precis den målgruppen jag vill nå. Man ska känna lite attityd i serien, fortsätter hon.
Det finns dessutom många inredningsmöjligheter med Nomad.
– Själv skulle jag ta in lite varma, neutrala färger, till exempel bruna läderdetaljer eller gröna växter, för att mjuka upp och dekorera de svart vita möblerna och accessoarerna i serien, säger Elin Basander Andre.

Bli först med att få våra erbjudanden och reportage!

Vill du ta del av unika möjligheter, information om nya produkter och reportage om hur du kan göra din arbetsplats lite bättre? Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev och bli först med att få våra bästa erbjudanden!
*När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du vår integritetspolicy.