5 olika stilar till kontoret - en stilguide

Modernt & stilrent

En kombination av svart och ek är både snyggt och trendigt. Ihop med jordnära färger som beige, taupe och grått kan det bli ganska så läckert.

Se mer

Färgglatt & vågat

Mixa möbler i ek och vitt utan rädsla för att lägga till en färgklick. Här har vi kombinerat röda, gula och gröna nyanser för att skapa en livlig och varm miljö.

Ljust & fräscht

Helvita möbler är tidlösa och de går bra ihop med i stort sett alla färger. Här har vi kombinerat vita möbler med blåa toner för ett nära maritimt resultat.

Nordiskt & rofyllt

En ljus, skandinavisk stil med en blandning av björk och vit kan aldrig bli fel. Här ser vi det kombinerat med neutrala toner som bidrar till en rofylld atmosfär.

Enkelt & elegant

Svarta möbler är enkla att inreda kring! Komplettera gärna med en färg som bryter av det mörka, till exempel grönt som vi visar här.

Arkitektssupport

Vi på AJ Produkter finns alltid här för att hjälpa dig med en inredningslösning som är anpassad till just din verksamhet. Kontakta oss om du har frågor kring val av tyg, behöver låna inspiration eller vill veta vilka alternativ som skulle passa din lokal bäst. Så kan vi berätta mer om dina valmöjligheter.
Typ av organisation
Beskriv ditt ärendeBilaga
Genom att klicka på skicka så bekräftar jag att jag har läst integritetspolicyn.