• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Terrassvärmare & infravärmare till uteplatsen

Inga produkter matchar din filtrering

Terrassvärmare till uteplatsen

AJ Produkters terrassvärmare ger mycket värme för en billig slant. Våra olika infravärmare är säkra och flexibla värmeprodukter som går lika bra att använda inomhus som utomhus. Detta ger produkten ett väldigt brett användningsområde på många olika arbetsplatser. Placera terrassvärmaren i ett gatukök, ett partytält, en uteservering eller en inglasad veranda och uppnå samma goda resultat överallt. Att stå i långa köer till restaurang eller nattklubb blir väldigt kallt under vinterhalvåret. Några terrassvärmare löser det problemet. AJ Produkter har terrassvärmare och stativ som ger flexibla värmelösningar, här är några ur vårt sortiment.

 

Effektiva värmelampor

Sätt kontakten i vägguttaget så är terrassvärmaren redo att användas. Denna värmelampa är betydligt billigare i drift än diesel- eller gasoldrivna alternativ, men ger ändå samma starka effekt. Genom sin patenterade värmeteknologi ger våra miljövänliga lampor samma effekt som gasoldrivna alternativ, men med upp till 90 % mindre röd ljusstrålning. Med AJ Produkters terrasslampor kan du spara tusentals kronor, beroende på hur många du använder och hur ofta. Med ett kubformat grenuttag kan du dessutom skapa en platsbesparande strömkälla, där du enkelt samlar olika sladdar kring samma vägguttag.

 

Stativ till terrassvärmare

Med ett fristående stativ till terrassvärmaren kan du enkelt flytta värmekällan till där den bäst behövs. Stativet är höj- och sänkbart, så det går snabbt att foga efter behov och önskemål. Om du ska jobba storskaligt och behöver sätta upp några värmelampor runt en uteservering eller nattklubb: passa på att köp till några avspärrningsstolpar och avspärrningsband. Då skapar du snabbt enkelt ett fungerande system, som ger en solid helhetslösning. Vid frågor, kontakta gärna några av våra säljare så hjälper vi dig!