-30%

Bord ARISE

Höj och sänkbart, 600x700 mm, grått stativ, ljuddämpande björklaminat

Art. nr: 3513202
  • Stapelbart
  • Höj- och sänkbart
  • Ljuddämpande skiva
Höj- och sänkbart bord med två låsbara hjul och två ställbara tassar. Fällbar skiva som ger möjlighet att stapla flera bord mot varandra. Höj- och sänkbart med gas.
Färg bordsskiva: Björk
Färg stativ: Grå
5 735:-
8 195:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...
Garantitid 7 år

Produktinformation

Låt oss presentera Arise! Ett litet och smidigt bord som passar perfekt i skolmiljöer med mycket aktivitet.

Det stilrena bordet höjs och sänks utefter behov med en lättmanövrerad spak som sitter under bordsskivan och kan därför användas av både lärare och elever. Bordet har framförallt sin nytta i en dynamisk miljö där det finns flera olika behov. Med fördel kan du även kombinera bordet med höj- och sänkbara stolar för extra komfort.

Bordet har två låsbara hjul som gör bordet enkelt att förflytta vid ommöblering och två tassar som går att ställa in så att bordet alltid står stadigt. Det gör det lätt att omplacera bordet både inom och mellan klassrum.
Den fällbara skivan gör det också möjligt att ställa flera bord intill varandra när du behöver frigöra utrymme för en aktivitet eller för att underlätta städning. Skivan har en slitstark och tålig yta av ljuddämpande högtryckslaminat och hjälper till att hålla nere ljudnivån i klassrummet och skapa en behaglig arbetsmiljö.

Bordet uppfyller kraven enligt SS-EN 1729-2:2012+A1:2016, en europeisk standard för möbler som ska användas i utbildningsmiljö i skola.

Dokument

Produktfakta