Showroom

Besök våra utställningar i Halmstad och Stockholm

Vill du känna och klämma på ett brett urval ur vårt sortiment? Testa inredningsidéer i full skala och kanske få tips av en säljare? Då rekommenderar vi ett besök i en av våra två utställningar – du hittar den ena intill vårt huvudkontor i Halmstad och den andra i Sickla. Där kan du även prata med våra inredningsspecialister och få förslag på den bästa inredningslösningen för just din arbetsplats. Helt kostnadsfritt. Välkommen in!

Du kan även besöka oss virtuellt:
Allmänt showroom    Kapprum    Omklädningsrum    Pallställ och lagerhyllor

Besöksadresser 
HALMSTAD 
Transportvägen 23, 302 30 Halmstad
Hitta hit »
Öppettider Vardagar 7:30–16:00 
Avhämtning Vardagar 7:30–16:00 
Kontakt: 035-180 000 eller info@ajprodukter.se

Utställningen i Halmstad är öppen för spontanbesök och om du så önskar får du hjälp av en säljare. Förutom att titta närmare på ett axplock av vårt sortiment kan du även handla och få med dig varan direkt, alternativt att vi skickar produkten till dig mot en rimlig kostnad. Du kan betala med kort.

STOCKHOLM/SICKLA
Fannys väg 3, 131 54 Nacka
Hitta hit »
Öppettider Vardagar 9:00–16:00
Kontakt: 08-554 223 00 eller showroomsickla@ajprodukter.se

Du är välkommen till Sickla för en guidad tur genom vårt sortiment. För allas säkerhet, och för att kunna hjälpa dig på bästa sätt, ser vi helst att du tidsbokar ditt besök. Bäst är om du kontaktar oss på telefon eller e-post enligt ovan för att boka tid med en av våra säljare. Notera att Sickla inte är en butik där du handlar över disk, däremot hjälper vi dig gärna att beställa om det är något du önskar.