Paket

Paket: Arbetsbänk Robust

2500x800 mm, 1 bänklåda

Art. nr: 232113
  • Oljehärdad board
  • Inkl. 1 bänklåda
  • Stort urval av tillbehör
Längd (mm)
4 590:-
exkl. moms
Laddar leveranstid...

Produktinformation

Paketerbjudande bestående av en arbetsbänk med tåligt stålstativ och ställbara ben samt en upphängd låda med lås och nycklar.
Paketerbjudande som kombinerar en stadig, flexibel och mångsidig arbetsbänk med effektiv, platsbesparande förvaring i form av en bänklåda av plåt. Paketet är en smart lösning för såväl verkstad som garage eller förråd.
Den 40 mm tjocka bänkskivan består av en spånplatta beklädd med oljehärdad board. Det ger en prisvärd allroundskiva som passar lättare verkstadsmiljöer. Den står emot lättare slag och har viss vätskebeständighet. Bänken har en maximal belastningskapacitet på 300 kg jämnt fördelat över bänkskivan. Det stabila underredet av grålackerad stål tål en tuffare användning. Benen är manuellt justerbara i höjdled mellan 740-995 mm. På så sätt kan du anpassa arbetshöjden utifrån din längd så att du får en så komfortabel arbetsställning som möjligt. Glöm inte att komplettera med en avlastande arbetsplatsmatta på golvet som avlastar fötter, knän, höfter och rygg vid stående arbete!
Bänklådan är det perfekta tillbehöret till din arbetsbänk. Den erbjuder effektiv och lättillgänglig förvaring av verktyg, komponenter och annat smått som du behöver ha inom räckhåll när du arbetar. Eftersom den är designad för montering direkt under bänkskivan är den dessutom mycket platsbesparande. Lådan är tillverkad av kraftig plåt som gör den robust och slitstark. Plåten är grålackerad för att matcha arbetsbänkens stativ. Lådan är försedd med lås inklusive nycklar för att hålla obehöriga ute. Den glider lätt på kullagrade gejdrar och har en maximal belastningskapacitet på 25 kg.

Dokument

Produkter som ingår i paketet