• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Garanti & Reklamation


AJ Produkters målsättning är och har alltid varit att du ska känna dig trygg med dina produktval hos oss. Vi erbjuder dig minst 3* års garanti på samtliga produkter ur vårt sortiment. I sortimentet har vi produkter där tillverkararen lämnar en längre garanti, upp till 30 år närmare bestämt, självfallet erbjuder vi dig samma villkor.
Garantin gäller funktionsfel och tillverkningsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid normalt slitage eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende.

När det gäller förbrukningsprodukter såsom whiteboardpennor, tejp, pappersemballage följer vi tillverkarens garanti som oftast är kortare än 1 år.


Som konsument har du även lagstadgad reklamationsrätt i 3 år gällande ursprungliga fabrikationsfel. Läs mer om din reklamationsrätt på  www.konsumentverket.se .

I det fall du önskar reklamera din produkt ber vid dig kontakta oss så snart som möjligt eller helst inom två månader från det att du upptäcker felet på produkten. AJ Produkter undersöker produkten och avgör om problemet omfattas av garantin. Om så är fallet kommer AJ produkter reparera den defekta produkten, ersätta den med en likadan eller likvärdig produkt eller häva köpet. AJ Produkter står för de kostnader som uppkommer i samband med reparationen alt utbyte av produkt såsom ev. fraktkostnad.