• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Returinformation


Hur returnerar jag?
Kontakta vår kundservice för att meddela att du avser göra en retur samt att för att få returfraktsedel utskickad, inom 14 dagar efter mottagen leverans. Ytterligare instruktioner kring hur du går tillväga är inkluderat i brevet med returfraktsedeln. Du kan även fylla i vår ångerblankett som du finner här. När du använder vår returfraktsedel står vi för returfrakten, kostnaden för varan kommer att återbetalas till det ursprungliga betalsättet.

Skicka sedan returen till vår returadress nedan, eller om du bor i närheten av Halmstad kan du lämna in produkten till vårt centrallager (vardagar 07:30-16:00). AJ Produkter kommer ej lösa ut paket mot postförskott.

När du ska göra din retur tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, se därför till att varan är väl förpackad i sitt originalemballage. Vid retur rekommenderar vi dig att använda ett transportemballage för att på så sätt ge extra skydd åt produkten. Varan ska vara komplett, vilket innebär att alla tillbehör, bruksanvisning m.m. ska gå med i returen.


Returadress
AJ Produkter AB
Transportvägen 23
302 78 Halmstad