• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Ångerrätt/Öppet köpt i 14 dagar

 

Du som kund hos AJ Produkter har 14 dagar på dig att ångra ditt köp hos oss, meddela oss inom 14 dagar efter mottagen leverans genom att kontakta vår kunderservice eller fylla i ångerblanketten som du mailar vår kundservice, se detaljerad beskrivning under Returinformation.

 

Ångerrätten gäller inte vissa produkter

  • Måttbeställda mattor
  • Specialframtagna produkter, såsom färg eller produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment
  • Ångerrätten gäller inte för varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla

Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den. Om du väljer att ångra ditt köp och returnera varan måste den vara i väsentligen oförändrat skick. Om varan är undersökt mer än vad som anses tillräckligt och/eller att varan är skadad har vi rätt att göra en värdeminskning på upp till 100%. Alla eventuella tillbehör, instruktionsböcker, etc. måste finnas med vid returen. Tänk på att du bär ansvaret vid returen till oss, tänk därför på att emballera varan väl. Originalförpackningen är alltid det bästa skyddet. Om du ångrar din beställning eller delar av den och önskar returnera, se Returer.

 

Ett tips inför större beställningar!

Vid större beställningar, exempelvis flertal av samma produkt. För att underlätta för dig som kund, vänligen beställ hem ett provexemplar först. Om du är nöjd vänligen lägg den totala beställningen. Vill du rådfråga oss vänligen kontakta kundservice.