• Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
  • 3 års garanti
0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
OUTLET Inredningsprojekt

Tilläggstjänster


Telefonavisering

Ifall du behöver tid för att planera in mottagandet av din leverans boka vår telefonaviseringstjänst. Det innebär att du mottar ett samtal 1-3 dagar före leveranstillfället med mer detaljerad information om när exakt leveransen sker till dig. Därför är det viktigt att du uppgivit ett telefonnummer där vi kan nå dig måndag - fredag. Denna tjänst kostar 100 kr och bokas i samband med att du lägger din order.


Tidslossning

Tidslossning kan i vissa fall köpas som en tilläggstjänst. Det innebär att du som kund kan boka exakt tid när leveransen ska ske, inom 1 timma. Chauffören kontaktar inte dig i samband med leverans om du beställt denna tjänst. Kontakta Kundservice för mer information och prisuppgift. Tjänsten går att kombinera fritt med de övriga tillgängstjänsterna.


Inbärning

Samtliga leveranser från AJ Produkter är standardleveranser. Det innebär att de levereras till gatuplan. Önskar du få godset inburet kan du beställa det som en tilläggstjänst. Godset levereras då inburet till angiven plats. Kontakta vår Kundservice för bokning och prisuppgift för denna tjänst. Vi rekommenderar denna tjänst till leveranser med större, tyngre produkter eller/flervåningshus. Tjänsten går att kombineras fritt med övriga tilläggstjänsterna.


Montering

Behöver du hjälp med montering så har AJ Produkter ett nätverk med montörer runt om i landet som kan vara behjälpliga för montering av din beställning hos oss. Kontakt vår Kundservice för bokning och prisuppgift. Tjänsten går att kombineras fritt med övriga tilläggstjänsterna.