0
Gå till kassan
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
Outlet

Välkommen till det internationella familjeföretaget

AJ Produkter är företaget som via katalog och webb säljer och levererar varor inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen design och produktion av möbler, skåp och hyllor. Sedan 1975 har företaget levererat inredning och produkter till företag, skolor och idrottsanläggningar i Sverige och utomlands. Huvudkontoret är beläget i Halmstad. Under åren har AJ Produkter växt till en koncern och finns idag representerade i 19 länder med 26 bolag, varav två egna fabriker. Totalt har AJ koncernen 900 anställda och en omsättning på 1,6 miljarder SEK.

Har vi inga lediga tjänster för tillfället? Skicka gärna en spontanansökan till jobb@ajprodukter.se.

 

eCommerce Merchandiser

AJ Produkter söker en E-Commerce Merchandiser som kommer att vara en nyckelperson inom e-handelsteamet och ansvara för att utveckla och implementera AJ Produkters säljstrategi för hemsidan på nationell som internationell nivå.
Läs mer om tjänsten...>

Range Communicator

Är du kommunikativt lagd och vill hjälpa oss att skapa kommunikation och storytelling kring våra produkter och affärsområden på ett relevant och kommersiellt sätt?
Läs mer om tjänsten...>

Produktchef

Tycker du det är kul att utveckla produkt och sortimentet med målet att få nöjda kunder och bra lönsamhet? Då kanske du är vår nästa produktchef till vårt koncernhuvudkontor i Halmstad!
Läs mer om tjänsten...>

Strategisk inköpare

AJ Produkter har under de senaste 10 åren haft en fantastisk tillväxt och vi befinner oss nu i en förändringsfas för att fortsätta tillväxten på ett strukturerat sätt. Som senior strategisk inköpare, för koncernen, kommer du att få stort utrymme att påverka och förändra våra processer och arbetssätt inom inköp och närliggande områden.
Läs mer om tjänsten...>

UX Designer

Vi söker dig som vill vara med och etablera den ”bästa” ehandeln sett ur ett kundperspektiv. AJ Produkter har en befintlig ehandel idag men står i begrepp att byta till en ny plattform, EPI Server. I samband med den implementationen kommer det även att skapas en helt ny design vars målsättning är att överträffa kundens förväntan!
Läs mer om tjänsten...>

Därför trivs vi på AJ Produkter

Jag har snart jobbat här i 15 år! Jag trivs väldigt bra. Kan inte påstå annat.
Pelle Gustavsson,
Set-designer, fotostudion
Att arbeta med IT på så många marknader som AJ finns på är en väldigt spännande utmaning.
Björn Durén,
Facility Manager
,