0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
OUTLET

Flexus – en klassisk kontorsserie med flexibilitet

Flexus – en klassisk kontorsserie med flexibilitet
Artikel

Flexus är serien för dig som letar efter klassiska, prisvärda och flexibla kontorsmöbler. Med Flexus kan du inreda hela kontoret efter dina önskemål och valmöjligheterna är många. Möblerna tillverkas i vår egen fabrik, vilket gör att vi kan erbjuda hög kvalitet till rätt pris.


Vår populära kontorsserie Flexus omfattar skrivbord, konferensbord och ett bredd utbud av förvaringsmöbler för såväl små enmansföretag som stora kontorslandskap. Möblerna är tillverkade i tåligt och lättskött laminat och finns i de klassiska färgerna vitt, mörkgrått och bok med diskreta silvergrå detaljer.


Förvaring för stort och smått
Behöver du bara en liten hurts under skrivbordet eller många hyllmeter förvaring till det riktigt stora kontoret? Flexus erbjuder något för alla: bokhyllor, hurtsar, sidoskåp med utdragbar inredning och skåp med platsbesparande skjutdörrar.


Utöver detta kan du skapa en helt egen förvaringslösning genom att komplettera bokhyllorna med dörrpar som täcker hela eller delar av hyllan. Välj dörrar i samma färg som bokhyllan eller mixa och matcha efter tycke och smak.


Förvaringsmöblerna har snygga laminatytor på alla sidor och passar lika bra mitt i rummet som mot en vägg. All stängd förvaring är försedd med nyckellås som håller nyfikna borta från innehållet.


Prisvärda skrivbord för varje miljö
Flexus-serien innehåller både klassiska fasta skrivbord och ergonomiska, elektriskt höj- och sänkbara bord för en mer aktiv arbetsdag. Skrivborden ger en robust och slitstark arbetsstation som håller i många år.


Alla skrivbord har stryktåliga laminatskivor, gråa stålstativ och kabelhål för en ren och snygg arbetsyta utan sladdtrassel. De fasta skrivborden har dessutom insynsskydd nertill som döljer sladdar och annat. Klassiskt, stilrent och lättkombinerat!


Egen produktion
Vi tillverkar själva möblerna i vår fabrik AJ Furniture Factory i Polen. Egen produktion ger oss kontroll över alla steg i tillverkningsprocessen och gör att vi kan hålla hög kvalitet till bra priser. Det gör också att vi noga kan kontrollera såväl arbetsmiljö som miljöpåverkan.

Relaterade produkter
Bokhylla Flexus, 1725x760x415 mm, grå laminat
Bokhylla Flexus, 1725x760x415 mm, grå laminat
Art. nr: 149787
  • Flera färgval
  • Tåligt laminat
  • Lägg till dörrar och skapa skåp
Hörnbord Flexus, höj och sänkbart, 1600x1200 mm, boklaminat
Hörnbord Flexus, höj och sänkbart, 1600x1200 mm, boklaminat
Art. nr: 152851
  • Elektriskt höj- och sänkbart
  • Vändbar bordsskiva
  • Stor arbetsyta
Paket: Skrivbord Flexus, hurts och förvaring i grå laminat
Paket: Skrivbord Flexus, hurts och förvaring i grå laminat
Art. nr: 15647
  • Tåligt laminat
  • Funktionell förvaring
  • Hurts på hjul