0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
OUTLET

Vi möblerar din framgång – med oväntat mycket

Vi möblerar din framgång – med oväntat mycket
Artikel

Bra inredning gör det roligare att gå till jobbet. En god arbetsmiljö speglar dessutom var din verksamhet står just nu – och vart ni är på väg. En bra arbetsmiljö är också ett väldigt bra mått på framgång.


Vi på AJ Produkter har med framgång möblerat företag i mer än fyrtio år. Vill du veta vad vi kan göra för dig? Besök oss på Stockholm Furniture Fair 5–9 februari. Där kommer vi bl.a. att tala om egendesignade möbelkollektioner, giftfria skolmöbler och helhetslösningar vid större projekt. Dessutom bjuder vi nyheter och överraskningar.


Vi är proffs på projekt
Att inreda en hel arbetsplats eller skola är ett stort ansvar. Då kan det vara skönt att ha våra erfarna projektsäljare att luta sig emot – från början till slut.

 

Vi designar, producerar och levererar
Vi skapar en stor del av vårt sortiment själva. Med egen design och produktion har vi koll på hela processen, från behovsanalys till leverans av färdig produkt.

 

Vi möblerar (allas) vår framtid
Bara det bästa är gott nog för våra barn. Svanenmärkta möbler från AJ gör det lätt att skapa en trivsam, praktisk och giftfri arbetsmiljö för elever och personal på din skola.

 

Vi har det senaste för arbetsplatsen  
Vi erbjuder tusentals produkter som gör jobbet roligare på kontor, skolor, lager och industrier landet runt. Vill du känna och klämma på några nyheter i vårt sortiment?

Besök oss på Stockholm Furniture Fair. Vi finns i monter A21:28. Välkommen!