0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
OUTLET

Spara på ryggen - låt en vagn göra jobbet!

Spara på ryggen - låt en vagn göra jobbet!
Artikel

Att lyfta, släpa och förflytta saker sliter på kroppen, vare sig det rör sig om tunga möbler eller att bära böcker och pärmar fram och tillbaka ur ett kontorsskåp. Genom att använda en vagn sparar du ryggen, får en bättre arbetshöjd som förenklar i- och urlastning och kan flytta fler saker på en gång. Men vilken vagn passar bäst till dina ändamål?

 

Kontorsvagnar är nätta, lättkörda vagnar som passar bra för förflyttning av lättare saker som kontorsmaterial, dokument och kartonger. Är det ofta samma saker som flyttas runt kan en dokumentvagn eller förvaringsmöbel på hjul vara ett alternativ. Då kan du enkelt flytta hela innehållet och slipper all onödig i- och urlastning mellan varven.

 

Verktygsvagnar eller mobila verktygshurtsar gör det lätt att flytta verkstadstillbehören till det ställe där de behövs för tillfället. Du slipper bära verktygen och har dem hela tiden nära till hands. Toppskivan på verktygsvagnar är ofta försedd med en gummimatta som gör att den även kan användas som arbetsyta.

 

Serveringsvagnar i rostfritt utförande är lätta att hålla rena. De lämpar sig bra i miljöer med höga krav på hygien som till exempel restauranger och storkök. Serveringsvagnar passar utmärkt för transport av exempelvis livsmedel, köksporslin, grytor och andra stora kärl.

 

Hyllvagnar är klassiska vagnar med ett eller flera hyllplan för dig som behöver förflytta flera saker på en gång. Hyllvagnar finns i olika utföranden och material och passar därför i de flesta miljöer.

 

Butiks- och lagervagnar hjälper dig att förflytta större gods och har ofta bara ett hyllplan. Vissa vagnar har fjädring som gör att hyllans höjd förändras beroende på lastens tyngd, så att du slipper böja dig och lyfta tungt.

 

Transportvagnar och långgodsvagnar finns i flera olika konstruktioner – med stor plattform eller med kanter för att kunna ställa större, platta gods i. De passar bra för längre och skrymmande saker, som byggmaterial, brädor eller skivor.

 

Rullcontainers är plattformsvagnar med två eller flera nätväggar, som passar bra för att transportera flera mindre enheter eller löst gods, till exempel postpaket eller tvätt. Väggarna ser till att godset hålls ihop. En rullcontainer som har en eller två öppna sidor gör det enkelt att lasta på och av innehållet.

 

Magasinkärror eller pirror gör det lätt att flytta enstaka större kollin. För förflyttning upp och ner för trappor finns magasinkärror med hjul speciellt utformade för trappsteg.

 

Försök ha för vana att alltid använda vagnar och lyfthjälpmedel när det är möjligt. Även om det bara är för att rulla in utrustning i konferensrummet. Din rygg kommer att tacka dig!

Relaterade produkter
Hyllvagn Move, 3 hyllplan, 850x480x1020 mm
Hyllvagn Move, 3 hyllplan, 850x480x1020 mm
Art. nr: 27016
  • Länkhjul med broms
  • Max belastning 250 kg
  • Tål tuffa miljöer
Hyllvagn, rostfri, 3 hyllplan, 850x535x930 mm
Hyllvagn, rostfri, 3 hyllplan, 850x535x930 mm
Art. nr: 27001
  • Lätt att rengöra
  • Hygienisk
  • Max. kapacitet 100 kg
Verktygsvagn, 5 lådor, röd
Verktygsvagn, 5 lådor, röd
Art. nr: 23431
  • Låsbara lådor
  • Pulverlackerad
  • Utrustad med länkhjul