0
Min varukorg
Exkl. moms (Ändra)
Subtotal
Pris/st
Antal
Produkt
Inga produkter i kundvagnen
Varuvärde:
0:-
Gå till kassan
Ändra
Produkter A-Ö
OUTLET

Från vision till verklighet med AJ Produkter

Från vision till verklighet med AJ Produkter
Artikel

För många verksamheter är kontoret mycket mer än bara en plats att arbeta på. Det ska också vara en funktionell och inspirerande miljö som bidrar till effektivitet, återspeglar företagets identitet och attraherar medarbetare. AJ Produkter är experter på att ta fram inredningslösningar som uppnår just detta.


Vad är egentligen en bra kontorsmiljö? Svaret beror helt på företaget i fråga och dess verksamhet, visioner och de anställdas behov. Men något som är klart och tydligt är att allt fler företag ser en genomtänk kontorsinredning som en viktig ingrediens i receptet på framgång. Här kan AJ Produkter hjälpa till att göra kontoret till en plats där människor trivs och uppnår sin fulla potential.


– Vår stora styrka är vår personliga service och att vi alltid hittar en lösning tillsammans med kunden. Vi är väldigt flexibla som organisation och är snabba på att åka ut och besöka potentiella kunder för en behovsanalys, berättar David Hassel, projektsäljare på AJ Produkter.


Steg för steg till ett behovsanpassat kontor

Projektsäljarna har en viktig vägledande roll genom hela processen från idé till färdigt kontor. Tillsammans med kunden inleds varje nytt inredningsprojekt med en grundlig analys av behov, önskemål och förutsättningar. Detta är utgångspunkten för att kunna skapa en optimal miljö som främjar kreativitet och produktivitet och är anpassad efter arbetssätt och -uppgifter.


Hur många skrivbord får plats utan att det känns trångt? Hur löser vi en hög ljudnivå på bästa sätt? Hur får vi fram rätt känsla? Frågorna är ofta många. Ett inredningsförslag i 3D-miljö ger en tydlig bild av slutresultatet och illustrerar hur lokalens ytor kan utnyttjas maximalt.


– Många kunder tänker bara här och nu när de ska inreda sina lokaler – vi tänker alltid steget längre. Inredningen ska vara långsiktig, men samtidigt anpassningsbar, säger David och fortsätter:
– Vi erbjuder en kombination av det estetiska och det funktionella. Vi är duktiga på färg och form men lägger också stor vikt vid de funktionella bitarna, såsom ergonomi och flexibilitet.


Inredning som stärker varumärket

Vid stora inredningsprojekt tar David och hans kollegor hjälp av Per Essley, inredningsarkitekt på AJ Produkter. Teamet tar fram förslag, inspiration och bollar idéer för att hitta den bästa inredningslösningen. Per sätter en personlig prägel på miljöerna och tar fram förslag på produkter och färg och form – alltid med kundens önskemål i centrum.
Inredningen är ett effektivt medel för att uttrycka och stärka företagets varumärke och identitet – både internt och externt:


– Funktion är en självklar del i kontorsmiljön, men även estetiken. Ett attraktivt kontor är ett sätt att spegla vem man är som företag och locka till sig rätt medarbetare. När vi inreder en kontorsmiljö utgår vi alltid ifrån företagets varumärke – vem de är, hur de jobbar och hur ytorna ska användas, förklarar Per.
 

Relaterade produkter
Skrivbord Flexus, höj och sänkbart, 1200x800 mm, vit laminat
Skrivbord Flexus, höj och sänkbart, 1200x800 mm, vit laminat
Art. nr: 152803
  • Elektriskt höj- och sänkbart
  • Rak bordsskiva
  • Arbetshöjd 700-1170 mm
Skåp Modulus, höjd: 1200 mm, svart
Skåp Modulus, höjd: 1200 mm, svart
Art. nr: 1613084
  • Med heldörrar
  • Justerbara hyllplan
  • Dold förvaring
Kontorsstol Lancaster, hög rygg, plommon
Kontorsstol Lancaster, hög rygg, plommon
Art. nr: 14523
  • Nätt, skandinavisk design
  • 100 % återvunnet tyg
  • Ergonomisk synkronmekanism