Warehouse solutions

WAREHOUSE SOLUTIONS

Smarta och effektiva lagerlösningar

I 40 år har vi studerat våra kunders behov. Vi har lärt oss vad de behöver och vad de efterfrågar, något som ligger till grund för vår egna produktutveckling. AJ Solutions har utvecklat smarta lösningar som är lämpliga för framtidens logistik och tar hänsyn till alla aspekter av ditt lager, från de tekniska detaljerna till underhåll, utnyttjande och arbetsflöde. Allt för att erbjuda bättre logistik och lönsamhet.

 

Vårt Warehouse team brinner för smarta lagerlösningar. Med det innovativa pallstället Ultimate, ett resultat av AJ Produkters egen design och produktion, tar vi ett stort steg framåt med målet att förändra branschen. Hos oss hittar du effektiva och nytänkande volymlagringslösningar, flexibla hyllsystem och lagerinredning som passar din verksamhet.

 

Genom personliga besök, produktförslag och 3D-ritningar får du se hur resultatet kommer att bli. AJ Solutions gör din vision till verklighet och tar hand om allt från tillverkning, leverans, installation och slutbesiktning – helt enligt dina önskemål.

Vi älskar nöjda kunder!

Hos AJ Solutions är du som kund alltid i fokus. Klicka vidare för att lära känna några av våra kunder - och låt dig inspireras av inredning för kontor, skola, lager och industri.

TILL VÅRA KUNDCASE